Seraco bil A/S, ny medlem i Åkrehamn vekst

10. desember 2018

Knut Henrik Knutsen, bilentusiast med amerikansk bil som hobby, etablerte i 1983 Seraco a.s. med amerikanske biler som spesialitet. Siden den gang har firmaet utviklet seg til å bli blant de mest kjente «amcar» firma i landet.

Seraco bil A/S er nå blitt medlem av Åkrehamn vekst og vi ønsker dem velkommen til vårt nettverk og fellesskap. Seraco har kunnskap om det meste innen amerikansk bil, og har gode kontakter i USA. De importerer spesielle biler, veteranbiler, van’s, pick up’s og nyere personbiler. De importerer også biler fra Tyskland. Kundenene er satt i høysetet, og alt vil bli lagt til rette for at nettopp DU skal bli fornøyd, og få hjelp til å finne din drømmebil, til riktig pris. Karmøy Bilomsetning AS kom til i 1991 og sammen tilbyr vi et komplett spekter av biler av alle typer.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies