Julehandel

Julehandel

10. desember 2018 — Blogginnlegg av Anne Torland

Juletid for meg handler om tradisjoner og det å skape gode minner sammen med venner og familie. Som jeg, og sikkert de fleste har gledet seg til, er endelig førjulstiden her.

Store deler av førjulstiden går til julehandel både i forbindelse med mat og også pakker. Jeg ønsker herved å oppfordre alle å #handlahima under årets julegavehandel, for uten folket vil det ikke kunne være noen lokalforeninger og dette er noe som en ikke må ta for gitt. I disse dagen kan en lese om hvordan internett og netthandel har overtatt markedsandeler fra ulike sortimenter, men dette håper jeg at vi, som felleskap på vestsiå, kan hindre i å skje i vårt nærmiljø og ikke minst den flotte handelsstanden vi har greid å bygge opp ved hjelp av lojalitet. Dersom alle handler på nett vil dette ødelegge den gode handelsstanden vi har greid å bygge opp her på vestsiå.

I lokalforretningene våre vil du kunne få den gode atmosfæren som butikkene skal ha i juletiden. De yter god service ved eksempelvis å pakke inn gavene for deg. I tillegg, vil det være enkelt å bytte/returnere gaver og du er 100% sikker på at du får det du kjøper. Ikke minst, vil du kunne gå inn i juletiden med den følelsen av at du har gjort det du kan for å styrke samholdet og handelsstanden i nærmiljøet vårt.

Helt til slutt vil jeg ønske alle sammen en riktig god jul, og håper at vi som lokalbefolkning kan i sammen praktisere ¨handla hima¨- konseptet for å styrke vårt samhold og nærmiljø.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies