Karmøy Kulturskole setter opp FAME – THE MUSICAL i Festiviteten

2. november 2018

FAME er et globalt fenomen. Først kom den populære filmen, så TV-serien og den formidable sceneversjonen fra 80-tallet ble en kjempehit. Selv mer enn 30 år etter er FAME – THE MUSICAL en historie som kan formidles, noe som gir oss en pekepinn på at musikalen «will live forever». FAME – THE MUSICAL er en inspirerende historie om en gruppe elever som gjennomgår fire år med hardt arbeid på den prestisjetunge skolen High School of Performing Arts i New York. Ved oppriktighet, innsikt og humor formidler denne musikalen gjennom mye sang, dans og skuespill de utfordringene som mange unge møter den dag i dag.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en forrykende flott forestilling med Karmøy Kulturskoles egen musikalgruppe!  21 energiske ungdommer og profesjonelle musikere gleder seg til å vise halvannet års hardt arbeid for dere!

Dette er sjuende gangen vi setter opp en fullversjon musikal, og de seks foregående har vært kjempebra med flotte tilbakemeldinger, og nå lover det godt for FAME – THE MUSICAL som har premiere ganske så snart.

Flott om dere støtter opp om våre egne musikalstjerner.  De fortjener virkelig fulle saler.  Vi setter pris på om dere deler oppfordringen med venner og kjente.  Ikke gå glipp av dette!

I mangel av stort nok kulturhus på Karmøy, finner forestillingene nok en gang sted på Festiviteten i Haugesund

tirsdag   6.november  kl.1800

onsdag  7.november   kl.1800

torsdag  8.november   kl.1800

fredag    9.november   kl.1630 og 1930

Billettpris kr 290/barn-honnør-student kr 190

 

Billetter bestilles og kjøpes på festiviteten.no

 http://festiviteten.no/alle/fame-karmoy-kulturskole/

eller tlf. 52 74 45 45

Hjertelig velkommen skal dere være!

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies