Karmøy Bilservice er månedens Bedrift november 2018

1. november 2018

Bilde privat: Her ser vi Karmøy Bilservice og Sommerfeldt Bilsenter ansatte utenfor verkstedet i Stongsvingen.

Karmøy Bilservice ble startet i 1995 av Gunnar Sandhåland og holder til på næringsområdet Stongsvingen i Åkrehamn. Bedriften startet i Veakrossen men er senere flyttet til Åkrehamn. Sønnen Ole Markus har nå overtatt som Daglig leder, men Gunnar er innom verkstedet hver dag og kommer ofte med gode råd etter mange års erfaring som bilmekaniker.

Vi tok en prat med Ole Markus for å høre hva som er viktig for utviklingen av Karmøy Bilservice de neste årene, og hvordan står det til i dag?
Vi er sertifisert på EL-bil og det er et marked som stadig blir større i Norge. Det betyr at vi som autorisert verksted kan ta service og reparasjoner på alle EL biler. Vi har nylig ansatt to nye spesialister fra andre merkeverksteder for å sikre kvaliteten på våre tjenester. Vi satser videre på bedriftsmarkedet og har allerede avtale med bedrifter i vårt nærområde, men vi ønsker å lage avtaler med enda flere bedrifter i de nærmeste årene.
Vi er med i den kjente Meca kjeden som har et kvalitetsstempel, og i 2017 ble vår bedrift «Årets MECA verksted» og Meca hadde følgende å si om prisen:
 

«Prisen for årets MECA Car Service verksted deles ut til kjedemedlem som har vist en forbilledlig forståelse for konseptet og etterlever dette i hverdagen. Det skal gjenspeiles på et høyt faglig nivå, godt omdømme bland kundene og bevisst bruk av de markedsmessige verktøy som er til rådighet.»

Bilde privat: Bilde fra kåringen av årets Meca verksted i 2017

 

Dette året har vi også inngått et samarbeid med Sommerfeldt Bilsenter og sammen skal vi bli enda bedre på service og salg.

Vi er bilverkstedet for alle bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil. Hvis bilen din har garanti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes instruksjoner – og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg ved å levere bilen til oss. Karmøy Bilservice-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din.

Besøk oss og prøv våre tjenester, vi yter god service det er alfa og omega for at våre kunder kommer igjen til oss også neste gang.
Addresse: Stongsvingen 70, 4270 Åkrehamn. Telefon / Epost 52 82 41 41
post@karmoybilservice.no  Åpningstider: Mandag – Fredag: 07:30 – 15:30

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies