Anne Torland, ny medarbeider i Åkrehamn Vekst fra 1. november

1. november 2018

Anne Torland

Vi har gleden av å presentere Anne Torland 22 år fra Sevland. Anne har Bachelor i markedsføringsledelse etter tre år på Handelshøyskolen BI i Stavanger.

Anne Torland overtar jobben som markedskoordinator med hovedansvar for handelsstanden på Vestsiå etter Marte Knutsen som sluttet hos oss for å begynne hos Madsen & Brekke på Flyplassvegen. Vi ønsker Marte lykke til med ny jobb.

Anne Torland har tidligere arbeidet som selger og deltidsansatt på Breidfjord servicesenter, selger hos Condor i Stavanger og Haugesund, Call2action i Stavanger og etter hjemkomsten en liten stilling hos Maxelle på Amfi.
Vi i Åkrehamn Vekst gleder oss til å samarbeide med Anne om alle prosjekter og serviceoppdrag for våre medlemmer. Anne er en sosial og utadvendt person med lokal tilknytting og dere må gjerne ta kontakt med Anne på telefon 93 81 14 74 eller e-post anne.torland@akrehamn-vekst.no

Født: Sevland

Alder: 22

Utdannelse: Bachelor i markedsføringsledelse

Har bodd: Stavanger

Hobby: Interiør og mote

Forrige arbeidsplass: Butikkmedarbeider Condor Haugesund

Hva jeg vil bidra med i Åkrehamn vekst: 

Jeg kommer hovedsakelig til å jobbe med markedsføring av bedrifter og butikker. Jeg brenner for å kunne hjelpe butikker/bedrifter som vi har i vårt nærmiljø slik at vi kan beholde den gode atmosfæren vi har i det lokale på Åkra, Ferkingstad og Vea. Jeg mener vi bør være stolte av de butikkene vi har i vårt nærmiljø og huske på at mange av de er uavhengige av en kjede. Vi har også de som ikke er en del av en kjede, men disse greier fremdeles å skape en atmosfære av det lokale. Det er viktig å ta vare på de butikkene/bedriftene som vi har rundt oss å støtte opp under ¨handla hima¨ konseptet. Ellers vil jeg bidra mitt beste til å lage gode arrangementer i løpet av året for å oppnå et enda større felleskap i nærmiljøet. Jeg vil alltid kunne være tilgjengelig, og for dere som har startet opp og trenger hjelp når det kommer til markedsføring så er det bare til å ta kontakt.

Telefon: 93811474
e-post: anne.torland@akrehamn-vekst.no

Vennlig hilsen

Anne Torland

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies