Det e så mongje brøleapar i Norge, inkludert meg sjøl SINNATAGGEN altså

23. oktober 2018 — Blogginnlegg av Sinnataggen

Kafor e der 280 meiningar om denne omkjøringsveien på Åkra, å e dei ekspartar dei så kjeme med adle meiningane? Nogen snakka om bønder så du sko tru at det va 580 heiltidsbønder akkurat der så ny vei sko komma. Nogen snakka om at dei ska kjøra voldsomt fort i frå Skudnes te Haugeby. Nogen snakka om foglane så har glønt ut koss dei kan fyka. Nogen snakka om kor fine å breie asfalten blir. Nogen snakka om at dette e bestemt å då så. MEN E DEI EKSPARTAR SÅ VETT KA DEI SNAKKA OM, NEEEEI det e dei ikkej. Ekspertane e i gong med å laga planar, detaljerte planar om koss det ska bli å ka det ska kosta. Trur eg at estimatet så e opponda 700 millionar stemme når den eventuelt e bygde, NEI då vil den kosta nogen 100 millionar meir.
Eg e dritleie av å sjå adle kommentarar for å imot denne omkjøringjen, det e nokkkkk nå. Klapp igjen å finn dokke noge nytt å kverrulera om. Det e fasiten frå ein aen kverrulant.

Den neste kverruleringen eg e leie av på fjøsebokje e den evindeligge fasitten adle har på om Hareide har gjort noge gale elle rett. Dokke har ikkje greia på det så klapp igjen. Det har eg gjort i den sakjen, for eg har ikkje peiling.

Den siste kverrulanten for tiå e ei nye bok frå listhaugå, den komme heilt sikker te å bli den neste sakjen så dei SAME KVERRULANTANE kjeme te å pepra oss med på fjøsbokje. Ein oppfordring te fjøskvarrulantane, ta ferie så med får fred ei stond.
Eg får vondt i håve av dokke.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies