Vi satser i Tysvær! står det i Jobb å nering. Koss får Tysverbuen det te.

24. september 2018 — Blogginnlegg av Sinnataggen

Bilderesultat for den italienske landsbyen

Sinnataggen e øvegidde på eien kommune i dag.

Kafor satse ikke vår kommune på Åkra – Veakrossen området? Eg har lagt merkje te at dei satse skikkeligt i Tysvær for tiå. Dei forskutera veibydjing, sette opp store neringsområder å fydle det med bedrifter å arbeidsplasser, dei har store planer for Aksdal med kjøpesenter, Italiensk landsby og møkje meir.

Ka satse Karmøy på? Kor e vyene, kor e planene for Åkra å Vea? Trur ikkje dei bryr seg så møkje om satsing her ute på vestkanten. Alt ska te Kåparvik, kulturhus, kino, rådhus, adle kommunale tjenester, Nav osså viare osså viare. Det e nå greit nok, men kor e planane for Åkra? E det barra omkjøringsvei så at adle ska kjøra utenom Åkra dokke har planar om? Kor blir det av nye skule på Åkra å Vea? Ska dokke snart komma med ein plan for dei neste 10 årene elle? Har hørt at dokke helle på med ein byplan men det tar for loooooonge tid å bli ferige. Få det i gong så at dokke kan starta opp med å broka penger på den plassen så vekse fortaste på sjølva Karmøy. Kor e utbygjing av lokale veier på Åkra så me sårt trenge?

Kor e vyene te dei så sete i administrasjonen i kommunen  for Åkra å Vea. Kor e planane for utvidelse av næringsområdet i Veakrossen og kor e arbeie med å få tak i fleire bedrifter så kan etablera seg der. E dokke ikkje lika rå så Tysværbuen e det på tiå å snakka med dei om kossen dei jobba. Fiksa krysset i Veakrossen nå, å ikkje skoll på nogen andre, barra få det gjort.

Eg ittelyse og politikarane så e velde inn frå vårt område. Har dei ikkje vyer for Vestsiå? E det barra han ordføraren så kjeme i frå vårt område, i alle fall så e det ikkje møkje liv i resten av gjengen herifrå. Det e på tiå å stå opp for lokjalmiljøet dokkas. Opp og fram med saker frå Åkra å Vea, ikkje gjøm dokke.
Sjå te Tysværbuane å kom igong nå. Sinnataggen e forarga, å tenkje på om han bur i rette kommunen for tiå.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies