Glade Maidager 2018, ble en suksess, været var fint og publikum kom i hopetall

15. mai 2018

Glade Maidager startet allerede første året Åkrehamn Vekst oppstod. ÅV ble stiftet den 2.mars 2005, og det første arrangementet var Glade Maidager samme år. Fra den spede begynnelse til nå har Glade Maidager utviklet seg til en folkefest der flere organisasjoner er med og programmet er kraftig utvidet. Årets Glade Mai-fest var heldig med været og publikum strømmet til alle arrangement.

Allerede onsdagen startet det internasjonale mat-markedet og tivoliet startet dagen etter. Fra fredag til søndag ble det et nydelig vær, konserter i Åkrahallen med godt besøk, Mat-marked og Tivoli, lørdagen med lokalt marked på torget, åpen brannstasjon, Amcar og MC utstilling, Åpning av minnesmerket til Rasmus Tønnessen i parken, Sør Karmøy Rundt på sykkel søndagen.

Vi takker publikum og alle som bidro til at årets Glade Maidager ble en solfylt og gladopplevelse.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies