Tre av våre medlemsbedrifter presenterte seg på frokostmøte

16. mars 2018

Våre medlemmer, Boligleverandøren (Kjøkken og Boligdesign), North Bikes og Vestfoto presenterte sin bedrift på vårt frokostmøte som denne gangen ble arrangert på Blå Kors lokalet. Vi prøver å skifte på stedene vi arrangerer frokostmøte så får stedene markedsføre seg på en god måte. De fleste av våre frokost og lunsjmøter viser frem våre unike bedrifter fra Vestsiden av Karmøy.

Lydhørt publikum på vårt frokostmøte

Denne gangen fikk vi en deilig norsk frokost tilberedt av Anne Sjøen som arbeider på Blå Kors.

Vestfoto

Tove Virata Bråthen presenterer Vestfoto

Etter frokost startet Tove og Ida fra Vestfoto der de først dro oss gjennom historien fra opprinnelsen av firmaet og frem til i dag. De holder til i Thorsenhuset på Mannes og har 20 års jubileum. Dagens tema var enkelt og greit «Nyttige tips for å ta gode bilder med mobilen» Skal du bruke mobilen for å ta bilder til bedriftens sosiale medier og nettside har de laget et kjekt mobilkurs den 12. april på dagtid. Vi håper mange ønsker å melde seg på kurset. Link til kurset

Du finner også Vestfoto på deres nettside og facebookside

Boligleverandøren

Emil Sørheim presenterer Boligleverandøren

Så var det Kjøkken og Boligdesign sin tur. De har kjøpt opp Boligleverandøren og satser nå på navnet Boligleverandøren. De prosjekterer og tegner ikke bare til egne prosjekter men også til andre. Kjøkken delen består av produkter fra Tvis og Nordsjøkjøkken samt hvitevarer fra flere kjente produsenter som Simens og Bosh. De har også små og mellomstore boligprosjekter lokalt på Karmøy og i Grindafjord. Grindafjord Utvikling er et spennende prosjekt med fritidsboliger ikke lang fra campingplassen. Boligleverandøren har skadeoppdrag fra Frende og If forsikringsselskaper.

Kjøkken og Boligdesign nettside og facebookside

North Bikes

John Henry Simonsen fra North Bikes

Siste bedrift ut var et spennende sykkeleventyr som startet ved at John Henry Simonsen ikke forstod hvorfor EL sykler ikke ble solgt i Norge. Han reiste selv til Kina og fikk designet egne sykler. John Henry har senere utviklet sitt konsept med flere sykler og har inkludert to EL Mopeder. Nå har han også gleden av å introdusere Nettbutikken Northshop som inneholder sykler, mopeder samt deler og tilbehør. North Bikes holder også på å utvikle bysykler og sykler der bofellesskap og sykehjem kan ta med seg beboere til en sykkeltur i nærmiljøet. John Henry sitt selskap har avtale med MX-Sport i Åkrehamn, Mekk butikkene i Norge og Kirkens Bymisjon i Haugesund. Se også den fine lokale sykkelfilmen som North Bikes har laget

Built to last

North Bikes Nettside og Sykkelfilm

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies