Balanzen med 3 minutters yoga i skolen, informasjon 15. mars kl 20:00

7. mars 2018

3 minutters yoga i skolen

Etter å ha praktisert yoga i mer enn 10 år ønsker jeg å dele denne gleden. Siden yoga handler om å bli kjent med seg selv, er det mange barn som kan ha nytte av enkle yogateknikker. Øvelser som tar 3 minutter, som praktiseres i ny og ne, øvelser som gir ro og konsentrasjon, øvelser som utvikler eleven innenfra. For å utvikle elevens kontakt med seg selv. For å utvikle indre styrke og mot hos elever. Lære dem å hente seg inn igjen når de trenger det.

Yoga i skolen er en vinn – vinn situasjon for både lærere og elever. Læreren må kanskje lære seg yoga, men lærer samtidig å bedre stå i situasjoner med mange løse tråder, «paraplyer som svever».

På Balanzen innbyr vi til infomøte torsdag 15 mars kl 2000. En representant som har prøvd «3 minutters yoga» i videregående skole blir med. Fint å vite om du kommer, men kom også gjerne uten påmelding. Hildur Vea, tlf 45 66 21 18.

Takk til deg som deler denne info til lærere, rektorer og ledere ved skoler

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies