Bli medlem

Nyheter

Prosjekt Ren Havn i Åkrehamn går av stabelen lørdag 28. april

Publisert

Ren Havn i Åkrehamn den 28. april fra kl 10:00 til 14:00. Byen vår Kopervik har de siste to årene ryddet havnen i Kopervik sammen med dykkerklubbene på Haugalandet. De har nå gitt stafettpinnen videre til Åkrehamn Vekst og Åkra IL. Sett av dagen allerede nå, her blir det kjekke miljøprosjekt både for barn og voksne. Konkurranser, underholdning, dukkere og båter, kranbiler, søppel, kontainer mend mye mer. Dersom dere vil bidra med utstyr, mat, premier, ta kontakt med Åkrehamn Vekst på 916 97 245. Vi skal også prøve å rydde i hele Åkrehamn denne uken og håper at alle som bor i Åkrehamn området kan bidra der de bor. Blekkulf skal også være med oss denne dagen. Vi kommer tilbake med detaljer om prosjektet på et senere tidspunkt.