Kor e adle snømåkeheltane blitt av?

19. januar 2018 — Blogginnlegg av Sinnataggen

Eg blir så forarga på adle så ikkje måka snøslapsshiten vekk. Adle forretningane vil ha kunder så handla sjå seg, men gidde dei å legja forholdene te rette, nei da. Eg har vore ute på handletur i dag. Vegvesenet har ikkje brøyta å stelt te fortauene dei har ansvar for, kommunegjengen har ikkje brøyta fortauene dei har ansvar for. Her må du ha bil for då blir det brøyta, akkurat så det gjere noge om bilane blir fodle i snø og slaps. Forretningane ynskje at me ska handla sjå dei, då må dei komma seg ut av forretningen å måka fortauer å inngangspartier. Dette e for dårligt øve heila linjå, sko fått ein fot i baken å trutt i 20cm slaps sjøl heile gjengen. Det e dokkas ansvar, gårdeigar, butikkeigar, kommune å vegvesen. Eg blir skikkeligt forarga på ein fredags ittemiddag.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies