Oppgradering av bedriftens nettsider og grafiske profil?

24. august 2017

Har du behov for nye nettsider eller oppdatering av eksisterende nettside. Tenker dere at det er på tide å få en ny logo eller grafisk profil, eller kanskje strøartikler som markedsføring til kunder. Skal dere ut i markedet for å annonsere, er det kanskje greit å snakke med bedrifter som kan hjelpe dere med det. Har dere behov for hjelp til å få flere likes på sosiale medier som Instagram, facebook og Snapchat, da bør dere kanskje lese videre. Vi presenterer våre medlemsbedrifter som kan hjelpe dere med alt dette. Karmøy Design, RGB-Design, Ginungagap, Eriksen Reklame, DreamCatcher og Appex. Nedenfor finner dere den enkelte bedrifts nettsider og se hva de kan tilby av tjenester. Trykker du på linkene får du se hele spekteret av tjenester bedriftene leverer.

Karmøy Design

Karmøy Design er et reklamebyrå innen skilt, dekor og profilering. Storparten av våre kunder er bedrifter på Karmøy og i Haugesund regionen. Vi hjelper deg gjerne under hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Våre erfarne og engasjerte medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.

RGB-Design

Vi produserer logoer og merkesymboler, vi kan lage en helhetlig profilmanual for din bedrift. Vi kan både designe, produsere og trykke brosjyrer, vi kan produsere gavekort. Vi produserer bl.a. Karmøynytt hver uke. Vi har spesialkompetansen til å produsere alle typer aviser. Vi produserer annonser for en rekke kunder for bruk i ulike medier. Vi produserer flere typer magasiner og internmagasiner. Visittkort designes og produseres rimelig hos oss. Design og rimelig opptrykk av plakater. For skoler og barnehager produserer vi en mengde årsplaner. RGB-Design produserer også nettsider.

Ginungagap

Ginungagap er et designkontor i Åkrehamn på Karmøy – etablert i 2010 av Nina Høybakk og Siv Tveit. Vi er 4 personer som har lang erfaring innen faget.
Ginungagap tilbyr strategisk design gjennom utvikling av visuelle identiteter, trykksaker og nettsider. Gjennom vårt nettverk leverer vi også foto, tekst, illustrasjon og markedsstrategi.
Design er for oss visuelle tanker satt sammen i ett funksjonelt system på tvers av alle flater – som også treffer hjertet.
Ginungagap er i følge Norrøn mytologi gapet mellom to verdener. Midt mellom en verden av tåke, kulde og mørke og en verden av flammer, varme og lys – var forholdene perfekte og alt liv fikk sin begynnelse.
Vi i Eriksen Reklame ønsker å levere produkter av god kvalitet og med god design. Funksjonelle, nyttige produkter og gjerne produkter med lengre levetid som skaper gode inntrykk som varer hos mottaker. Våre leverandører strekker seg fra Norge til Østen, og vi kan derfor tilby spesialdesign og spesialproduksjon av både enkeltprodukter og hele konseptkolleksjoner. Alt fra produkter til innpakning og emballasje kan du få med din bedrifts-profil. Vi er behjelpelig helt fra idèfasen med design og produktutvikling gjennom produksjonsprosessen og kvalitetskontroll frem til deg som forbruker. Vi har en mengde klær og profileringsprodukter utstilt i vårt showroom på Bygnes. Her er egen gaveavdeling, strøartikler, bag og sekk, tekstil -og workwearavdeling. Vi fører både branded og unbranded produkter. Ta gjerne turen innom.
DreamCatcher
Nettbutikk? Websider? Logo, reklame, profilartikler…
Hva drømmer du om? DreamCatcher fanger drømmer!
DreamCatcher kan tilby alle typer websider og e-handelsløsninger til meget gunstige priser.
DreamCatcher består av Charlotte Nielsen, som er webmaster og innehaver. Websider er et «must» i dagens teknologibaserte samfunn. En helt unik mulighet til å presentere deg, din bedrift og vareutvalg for et enda større publikum. Nettbruken vokser stadig og den kommer ikke til å avta med tiden.
Drømmer du om å starte nettbutikk? De fleste drømmer vel om å handle i en butikk som alltid er åpen? Det kan være din butikk! DreamCatcher kan blant annet tilby en av Nordens mest brukte komplette e-handelsløsning med handlekurv, til ekstremt gunstige priser. Løsningene er veldig enkle å bruke for både kunder og administrator. Drømmer du om å få mer ut av Facebook? Facebook vokser og er blitt en viktig kanal for markedsføring. Det er nå nesten like viktig for bedrifter å være tilgjengelig på Facebook som å ha en «vanlig» webside. DreamCatcher hjelper deg med å designe en smart Facebook side og hjelper deg med tips og triks for å få besøkende til å opprettholde interessen.Trenger du logo, visittkort, brosjyre, trykksaker, stempel, bannere eller annet reklamemateriell? Eller kanskje du bare vil friske litt opp på det du allerede har? Her er det bare fantasien som setter grenser!
Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi er 40 lidenskapelige medarbeidere som brenner for å skape bedre opplevelser gjennom kommunikasjon, utvikling og IT-drift. Fra vårt hovedkontor i Haugesund, og avdelingskontor i Bergen og Odda, produserer og forvalter vi løsninger for små og store bedrifter i hele Norge. Identitet og grafisk design. En visuell identitet er selve fundamentet i din merkevarebygging og skal speile og skape en positiv oppfatning av virksomheten din. En klar visuell identitet blir gjenkjent og husket bedre enn konkurrentene. Vi har lang erfaring med utforming av logo og grafiske virkemidler som fungerer både på trykk og digitalt. Markedsføring og sosiale medier. Vi hjelper deg med idé- og konseptutvikling av dine markedskampanjer slik at du får en rød tråd gjennom markedsarbeidet. Vi analyserer, designer konsepter og implementerer løsninger på analoge og digitale flater – alt etter behov og målgrupper. Appex utvikler store og små nettsteder – fra enkle blogger til omfattende portaler, nettaviser og intranett. Vi er opptatt av å lage tiltalende løsninger som er enkle i bruk og som gir verdi. Vår foretrukne plattform er WordPress – verdens største og mest utbredte publiseringsløsning.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies