Perlestrikk i nye hender

Perlestrikk i nye hender

4. april 2017

Tove Mette Vea Knutsen er ny eier av Perlestrikk, hun eier nå både butikken i Haugesund og på Åkra. Etter mye skriblerier om at det var datteren (les: meg) som overtalte henne til å kjøpe butikkene, vil jeg forsvare meg og si at uavhengig av at jeg er datteren, tror jeg Tove Mette passer perfekt som strikkbutikkeier. Hun er en strikkeentusiast og sier selv at grunnen til at hun ble butikkeier er for at Perlestrikk på Åkra skal fortsette i beste velgående.

Dette er en Skappel BFF genser, den ble strikket på 4 dager av Tove Mette

Planene for videre drift er mange. Det vil i førsteomgang bli flere modeller i butikken og de vil legge fokus på flere arrangementer. Allerede i morgen er de i gang med sitt første arrangement. Onsdag klokken 18.00 vil det være boklansering for «Rillestrikk» av Christina Kristoffersen på Åkra-butikken, og torsdag 18.00 er det lansering i Haugesund-butikken.

Fargerikt

Det kanskje ikke alle vet er at Perlestrikk selger alt du trenger til bunad. De er forhandler av Nordaker bunad til dame, herre og barn,  De har også Hardangerbunad til barn og kan fikse deler til voksne. Perlestrikk selger i tillegg symaskiner og det er mulighet for å få reparert ødelagte symaskiner en gang i måneden.

Det blir etterhvert flere modeller å se i butikken

Strikk er sterkt i motebildet nå. I tillegg til et stort utvalg i ulike oppskrifter til klær er det også trendy å bruke strikk i interiør. Nå som det er «lov» å bruke flere farger både i antrekk og interiør er valgmulighetene store innen «spøta ting».

Ingen grunn til å kle seg i svart når du kan strikke i alle regnbuensfarger

Stikk innom en tur for å kjøpe garn, spør om veiledning fra dyktige ansatte, eller få inspirasjon til nye strikkeprosjekt.

Perlestrikk sine lokaler i Åkra sentrum

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies