Flere leiligheter i Åkrehamn Sentrum

24. februar 2017

JK Eiendom og Esebjør Eiendom starter nå bygging av leiligheter i sentrum. Åkrehamn Vekst treffer på Helge Vikra og John Knutsen som sitter på kontoret med nye tegninger og er klar til å gå i gang med det neste store leilighets-prosjektet i sentrum.

Først skal de bygge en ny toppetasje med 5 leiligheter på det eksisterende bygget som også huser Åkra Bilimport. Deretter blir det satt opp et nytt leilighets-bygg vest av eksisterende bygg med 12 nye leiligheter og næring i 1. etasje.


Det skal også bygges et flott parklignende anlegg som skal brukes av de som bor her. Det skal legges et dekke over selve uteområdet til verksted og parkering, slik at leilighetene får adgang til et unikt uteområde som er godt skjermet fra vær og vind.

Det er arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke som har tegnet bygget.

Interessert i ny leilighet midt i Åkrehamn sentrum? Da kan dere ta kontakt med Jan Knutsen på telefon 900 22 222

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex