Søppelutblesing på ein fredag, jaggu sa eg søppel

27. januar 2017 — Blogginnlegg av Sinnataggen

Unødvendigt spør du meg, men nogen må gi beskjed. Det flyte med søppel i gatene, kin e det så har så store problemer med å finna ein søppelkasse?

Ikkje hiv søppelet ditt te naboen elle te felleskapet, me vil ikkje ha ditt søppel. Ta driten din him te deg sjøl å hiv det rundt egne dører, så ser du kos me andre har det med DITT SØPPEL. Eg blir skikkeligt forarga, å nå har dokke øylagt både dajen å hejje for meg. Det ser ikkje ut.

E der folt der dokke ska legja plastikkpåsane itte at dokke har heve glas å metall, nytta det lite å hiva påsane rett ned på asfalten. Forstår dokke ikkje at det blir gale elle?

Eg forstår heller ikkje dei så eige eiendommane i sentrumsgatene når det flyte av søppel. Eg og vett at det ikkje e dokke så har heve det der, men det e faktisk eigaren så må pitla opp driten, så gjer det då før eg får hjerteinnfarkt. Makan te egoistar så bur her på øynå når med ikkje kan rydda itte ås.

Det ser rett å slett ut for at kommune å stat må pålegja adle innbyggjarene et år på søppelhåndteringsskule enten dei e 12 – 50 elle 80 år. NÅ MÅ DET TA SLUTT. Adle så går forbi driten, ta det opp å var med å lage det triveligt å gå i gatene. Eg skjemest når det kjeme folk te vestsiå så ikkje bur her å dei får sjå kor store miljøsyndarar så bur her.

Få driten oppi der det hørre hima NÅ.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies