Kafor e der ikkje lys i halvparten av kommunale lysmaster?

14. november 2016 — Blogginnlegg av Sinnataggen

Eg har sitt meg leie av adle svarte lysmaster på Karmøy. Eg så trudde at de hadde sett de opp for å hjelpa te med å lysa opp på mørke kveldar, men der tog eg feil. E der ingjen så sjekka kor og kafor dei ikkje virka, kan jo senda ut nogen for å sjå kor det e mørkt, kan ikkje vara så vanskeligt.

Nei, når Sinnataggen tar kontakt med kommunen så vil du ska lykkast, så e det me sjøl så ska sjekka det. Eg lure nå på kafor med betala skatt te han kommunen, dei kan jo ikkje gjera jobben sjøl eingong. Når heile lysrekjer står svarte i mørket, kin ska fiksa det da. Trudde at kommunen hadde ein avtale med det dere karftlaget oppi Haugeby, men det ser ikkje ut så dei heller kan gjera jobben.

Sinnataggen e skikkeligt forarga nå, kor e han dere Åkrabuen så e ordførar, han kan gå tur ein kveld så kan han med egne gluggar sjå at det er MØRKT der det ska vara lys. Finne han ut av det kan han ta med seg resten av politikkgjengen på Rådhuset å ta ein dugnadskveld for å skrua i perer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiks opp i ledningsvasen å skru i perene nå.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies