Bli medlem

Nyheter

LEILIGHETER VED ÅKRASANDEN MED FLOTT HAVUTSIKT

Publisert

10002_STONG 03

Åkra Eiendom AS bygger 31 leiligheter i tre bygg i Stong nær Åkrasanden. Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS har tegnet bygg og leiligheter.

Eiendommen ligger meget pent til i gangavstand fra Åkrehamn sentrum og like til sjøen med flott utsikt over havet. Til sammen 31 leiligheter som er seksjonerte og fordelt på 3 bygninger, hvorav den siste bygningen nå er under oppføring. Leilighetene har BRA fra 73,5 m2 til 95,4 m2. I tillegg får hver leilighet egen parkeringsplass og bod i felles underetasje.

Leilighetene holder god standard, 23 av de 31 leilighetene er solgte og det er foretatt innflytting i 18 av disse (de to bygningene som først ble oppført). De siste 13 leilighetene hvorav 8 enda ikke er solgte, forventes ferdigstilt og er klar for innflytting i løpet av september/oktober 2012.

Vannbåren gulvvarme med 2 stk. felles varmepumper montert i teknisk rom i underetasje. Varme tas fra borrehull i fjell. Det blir installert fiber for tele/data og telefon. Hver leilighet inngår avtale om abonnement. Sentralstøvsuger blir installert. Tomten har et areal på 4 549 m2. Lekeplass og deler av eiendommen er ferdig opparbeidet. Husbanken har forhåndsgodkjent prosjektet og gitt tilsagn om at 80% av kjøpesummen kan lånes i Husbanken til gunstige betingelser. Det er imidlertid en forutsetning for å få Husbanklån at kjøper godkjennes som låntaker i Husbanken

For mer informasjon kontakt Kenneth Einarsen 924 60 888 eller Janne Einarsen 924 60 525