Bli medlem

Nyheter

Solstein vant årets Gullsild for profil og identitetsdesign

Publisert

To stolte medarbeidere hos Solstein. Fredag kveld var Stian Løver og Randi Naley to av åtte ansatte som deltok på årets Gullsildshow på Byscenen.

Solstein var en av tre nominerte i kategorien "Profil og identitesdesign". Det var ekte elektrisk stemning rundt bordet da prisen i vår kategori skulle deles ut. Årets Gullsild for "Profil og identitesdesign" ble tildelt Solstein og det var en stolt daglig leder som sammen med Nina Høybakk fra Ginungagap mottok prisen.

Her er juryens begrunnelse:
"Moderne identitet skal og kan være mer dynamisk enn i tidligere tider. Med dette symbolets irregulære form og klare fargepalett har man store muligheter, som man har vist, til å skape en levende visuell identitet for ulike medier og kanaler, både i to og tre dimensjoner, med eller uten bevegelse".

Uten Siv Tveit ingen pris. Siv har gjort en fantatsik flott jobb med nytt navn og ny profil til Solstein. Når det bobler over som mest evner hun alltid til å ta de aller beste ideene med videre. 24/7-timers service og en meget behagelig og rolig framtreden er også noe vi setter stor pris på. Stor takk til Ginungagap.
Vi er kjempefornøyd med ny profil som preger oss både inn og ute. Vi må og takke Eriksen Reklame som har gjort en solid innsats i bygget og Appex som har programmert www.solstein.no.