Bli medlem

Nyheter

Julemarked på Karmøy kulturhus 3 og 4. desember, ønsker du å være med?

Publisert

Julemarked i Åkrehamn

Vi har den glede igjen å kunne invitere til julemarked i Åkrehamn på Karmøy Kulturhus
lørdag 3.og søndag 4.desember

Åkrehamn Vekst arrangerer også i år julemarked denne gangen på Karmøy kulturhus i Rådhusvegen på Åkra. Det er 7. året vi arrangerer julemarked og denne gangen ønsker vi å ha julemarkedet i to dager inne i varmen. Det blir likevel mulighet for de av dere som ønsker å stå utenfor kulturhuset. Vi lager til en av parkeringsplassene til markedsplass rett ved siden av inngangen på sørsiden. Vi håper på et stort og flott marked med mange utstillere, torghandlere, kremmere og butikker. Kulturhuset har tre etasjer med god plass til 50 utstillere. Som tidligere år blir det også i år underholdning, kafé og konkurranser. Her kan vi nevne at Slogmåkane shantikor , Havtonar, barneteater, Cheerleding, Art i kulør, mote og hår show, platemesse, hatteshow med mer allerede er i boks.

Vi håper dere har tid og anledning til å sette av lørdag 3.des. fra kl 11-17.og søndag 4.des. fra kl.13-17. Det vil bli anledning til å sette opp stands på fredagen.

NB: Fineste julepyntet ”stand” premieres med gavekort !

Praktiske opplysninger:
For å dekke våre utgifter vil det bli en liten avgift på kr 200,- samt en gave til utlodning. Bord på 1,20 m + stol følger med pr. stand. Ønsker dere mer plass er det mulig mot et tillegg på kr100,- pr. meter.

Påmelding innen 18. november til Per Inge på tlf. 916 97 245 eller e-post: post@akrehamn-vekst.no