Bli medlem

Nyheter

NRK 1 viser på tirsdag Krabbefisker Sig Hansen på NRK1

Publisert

Alex Rosen og hans program FOLK I FARTA sender tirsdag 27.9.2011 kl 22:30 programmet om Krabbefiskeren Sig Hansen i NRK 1. En del av programmet er tatt opp i Åkrehamn under Fiskeridagene 2010.

I kveldens episode stifter Alex nærmere bekjentskap med fiskersønnen fra Karmøy som kanskje er verdens mest berømte krabbefisker.

Kaptein Sig Hansen har via Discovery Channels enormt populære dokumentarserie "Deadliest Catch" blitt berømt i over 150 land.

Tegnefilmkjendis
Nå er Hansen aktuell også som båten "Crabbie" i Pixar-storfilmen "Cars 2". Alex møter den knallharde kapteinen både på hjemmebane i "Norske" Seattle, om bord på båten "The Northwestern" og i barndommens dal på Karmøy.

Om serien Verdensborgere med norske røtter
Programleder Alex Rosén er tilbake med den humoristiske dokumentarserien "Folk i farta" Han har igjen reist verden rundt og møtt nordmenn som har valgt et litt annet liv enn de fleste andre her hjemme. Tidligere har Rosén møtt både isbjørner og pornostjerner, legendariske seilere og kokainfarmere.

I denne sesongen får vi nok en gang møte mennesker med spesielle interesser og et stort engasjement. Gjennom åtte episode blir vi kjent med verdensborgere med norske aner – både krabbefiskeren, krokodillejegeren, eksorstisten og flere.

Programmet har et humoristisk preg og er laget i roadmovie-stil.

Her er en link til Folk i farta siden på NRK.