Bli medlem

Nyheter

AMFI Åkrehamn, årets kjøpesenter

Publisert

Karmøynytt har lagt ut en artikkel om AMFI Åkrehamn som er kåret til årets kjøpesenter i konkurranse med over 60 senter i Norge. Åkrehamn Vekst gratulerer

På bildet: Her er vinnerne samlet, sammen med konsernledelsen i Amfi; fra v.: kjøpesenterdirektør Ove Skrøvseth, senterleder Svein Haga (AMFI Futura), senterleder Magnar Vetvik (AMFI Åkrehamn), adm. dir. Lars Løseth, senterleder Marit Stokmo (AMFI Pyramiden) og prosjekt- og utviklingsdirektør Torbjørn Torske.

Amfi Drift AS har kåret de 3 beste kjøpesentrene blant alle sentrene som blir forvaltet av Amfi her i landet. Under en markering i Berlin nylig ble det klart at senteret i Åkrehamn var det beste av i alt 62. kjøpesenter som tilhører Amfi-gruppen.

– AMFI Åkrehamn er det senteret blant alle 62 i Amfi som får gjennomsnittlig best rangering innen de ulike fokusområdene i 2011. Nøkkeltallsrapporter for 1. halvår ligger til grunn for kåringen, og dette viser at det også er mulig for de mindre sentrene å drive godt og lønnsomt, heter det i en pressemelding.

Mens førsteplassen gikk til senteret på Åkra gikk 2. plassen til Amfi Pyramiden i Tromsø og 3. plassen til Amfi Futura i Kristiansund.