Bli medlem

Nyheter

Julemarkedet i Åkrehamn ble et vellykket arrangement med fint julevær og stemmningsfulle kunder

Publisert

Julemarked på Åkra gikk av stabelen i fint vintervær der kunder og utstillere var i julestemning på lørdag

På Parkeringsanlegget i Centrum Varehus og torget i sentrum skinte opp i det fine været.

Her var det noe for enhver smak. På torget var det stor stemning med torghandel av blomster, dekorasjoner, kranser, juletrær, poteter, gulrøtter, sild og ansjos. Syltetøy og marmelader, honning og syltede plommer, selvsagt hjemmelaget. I vinterværet er det også fint å varme seg når vi kommer hjem, og det ble solgt ved i sekk.

I 2. etg av sentrum varehus hadde Historielaget og Johan Salvanes utstilling. De kommer til å ha åpent fremover og dersom dere ikke fikk anledning til å se utstillingene er det mulighet for det fremover.

I parkeringsanlegget var det stor stemning med masse stander og kafeer. Her kunne man kjøpe fine julepresanger og oppsatser der det meste var håndlaget. Kafeer som solgte både varm og kald mat. Underholdning av tre kjempeflinke jenter som sang vakkert til de fremmøtte og Saron som hadde et flott program med ungdommer for både små og store.

Julenissen var på besøk flere ganger og barna hadde tegnesaker og kunne lage fine tegninger til nissen.

Vi takker alle både stander, utstillere, sang og underholdningskrefter og ikke minst publikum som stiller opp i lokalmiljøet.

Til neste år er det 5 års jubileum og vi satser på et enda større og bedre julemarked. Da trenger vi også et større publikum slik at utstillere ser frem til å komme til oss.

God jul til dere alle fra Åkrehamn Vekst.