Bli medlem

Nyheter

Karmøymarknaden i Veakrossen ble en stor suksess

Publisert

Karmøymarknaden ble planlagt for en måneds tid siden, og vi tenkte at den ikke kunne bli så omfattende allerede første året. Der tok vi heldigvis feil i og med at alle teltene våre (over 20 stk) ble utleid i løpet av to uker.
Været startet med et friskt regnskyll da vi nesten var ferdige med oppsett av telter. Etter at regnet gav seg var det bare sol og sommer ikke bare på himmelen, men også blant alle de fremmøtte og de som solgte varer.

Underholdningskreftene svarte også til forventningene. Flott friluftsmøte av Betel og Klippen som også hadde en appell fra misjonær i Argentina gjennom mange år Berner Solås.
Drilljentene fra Vea overasket med veldig bra program, og vi ønsker dem lykke til i Norgesmesterskapet til helgen i Stavanger. Shantikoret fra Sjømannsforeningen i Skudenes avsluttet underholdningsdelen med kraftfull sang.

Mange gode tilbud fra boder og butikker gjorde at folk trivdes dagen lang på Karmøymarknaden. Vi kommer helt sikkert til å følge opp også neste år til samme tid.

Vi takker videre alle som har hjulpet til under forberedelsene til Karmøymarknaden, og spesielt takker vi Jens Broshaug fra Bygdalaget som har vært vår lokale informatør og den som fikset underholdning og hjelp fra Vedavåg Idrettslag til å sette opp og ta ned telter.

Stå på folkens, vi ønsker at mangfoldet på Karmøy blir enda bedre slik at vi ikke behøver å reise ut av kommunen for å handle det vi trenger.