Bli medlem

Nyheter

Glade Maidager i Åkrehamn 2008 en Suksess

Publisert

Solen og været har vært med oss hele helgen, og det varmet godt i vårsola.

Fredagen startet med 400 personer på Sigvardt Dagsland og Voice of Joy. Kjempebra konsert med glimrende lyd og utøvere. Det var nesten perfekt både lydmessig og underholdningsmessig. Vi kunne tenkt oss at Karmøybuene kjente sin besøkelsestid når så gode artister kommer til oss, og vi håper derfor at flere tar turen ved neste korsvei.

Lørdagen var været like bra og vi startet med stor torgdag og kjempegod stemning der ca 25 torghandlere og selgere var møtt opp. Mye folk og stor stemning også under underholdningsbiten der drilljentene startet med flott oppvisning. Alvseike og Stølås fortsatte med glitrende spill og sang, der de også på en morsom måte annonserte kveldens konsert med dem selv i hovedrollen og der Bonnie Tyler skulle spille i pausen deres. Jarle Nilsen er ikke tom for ord og startet en heidundrende auksjonstime der møbler fra Fagmøbler gikk unna som varmt hvetebrød.
Markedsfolkene var fornøyd med dagen og den store tilstrømmingen av folk og stemning på torget.

Kirken var åpen og Amcartreffet der også Holly Riders var med var det beste de har gjennomført med mange tilskuere og mange biler.

Bonnie Tyler skuffet ikke og selv om hun kom sent i gang fullførte hun med stil. Folk sang med og det syntes damen var veldig bra. 1200 personer var på konsert, i det flotte været.

Økonomisk ble konsertene ikke den samme suksessen. Det er et veldig høyt nivå pengemessig på artister som er kjente. Vi er avhengig av at flere stiller opp og kommer på kosert for å få hjulene til å gå rundt, men vi gir ikke opp og prøver igjen neste år.