Bli medlem

Nyheter

Vellykket Glade Mai arrangement i Åkrehamn

Publisert

Glade Maidager er over for denne gangen i Åkrehamn. Det har gitt mersmak og vi regner med å videreføre arrangementet også til neste år. Glade Maidager i Åkrehamn ble første gang arrangert i 2005, men da bare med marked på torget. Denne gangen ble arrangementet utvidet med en konsert del som ble vellykket.

Førsteårs arrangementet der 1600 personer løste billetter til konsertene fradag og lørdag.

Wigwam
Fredag var det først en familiekonsert med Wigwam og barn og voksne så ut til å kose seg i det store Sirkusteltet. Til sammen 1100 personer løste billett på fredagens to konserter.
Lørdag var det dans i teltet med Chevy og Magne Høyland, der 500 personer var tilstede.

Gratis frokost
Lørdag på dagtid var det veldig mye folk ute på torget og rundt i sentrumsgatene. Været var heldigvis også på vår side utover dagen. Gratis frokost i teltet var vellykket med mye folk og god mat som var sponset av næringslivet på Åkra.

Torghandel
Torghandel, Friluftsmøte med 2 kor fra Pinsemenigheten skapte stor stemning i teltet rundt middagstider. Bilauksjonen med Jarle Nilsen tok helt av, og 4 biler ble solgt. Det var satt av litt for liten tid til auksjonen og sammen med folketrengsel ble det ikke tid nok til å auksjonere bort alle bilene.

Misjonsløp
KRIK misjonsløpet samlet inn penger til et prosjekt i Kenya, og ca 15 løpere sørget for at kronene rullet inn for hver gjennomført løperunde. Familieunderholdningen på ettermiddagen samlet en del barn og voksne, som sammen med Alvseike og Stølås fikk tempen opp med allsang og sprell.

Et yrende folkeliv på torget med over 40 kremmere skapte en flott ramme rundt Glade Maidager i Åkrehamn.

Åkrehamn
Åkrehamn 'Byen ved havet' som også nå kan si 'Byen som får det til'. Åkrehamn har nå 7092 innbyggere og vokser fremdeles raskt.