Bli medlem

Nyheter

Storsatsing under Glade maidager

Publisert

Storsatsing på Åkra under

Glade maidager

Glade maidager i Åkrehamn er ikke langt unna, og vi kan nå spre det glade mai budskapet. Det kommer til å bli stor ståhei fra 11-13 mai med gode vår og sommertilbud i butikkene. Åkrehamn Vekst har inngått et samarbeid med Åkra Idrettslag og en interessegruppe som arrangerer konsert og dans på parkeringsplassen nord for Centrum Varehus fredag 12. og lørdag 13. mai. På dagtid lørdag blir det et fellesarrangement i store sirkusteltet og på torget. Ikke nok med det, medlemmer av Åkrehamn Vekst sammen med deres ansatte og ledsager innbys til sjømatbufeet, som avsluttes med dans på lørdagen.

Så over til programmet:

Fredag kl 18:00 blir det familieunderholdning med konsert av WigWam for små og store. Billettpris for barn blir kr 100,- voksne kr 140,-.
Senere på kvelden blir det konsert og underholdning for alle over 18 år med oppvarmingsbandet Alvseike og Stølås (som også vil følge oss gjennom hele helgen) før WigWam kommer med et forrykende sceneshow. Billettpris kveld blir kr 230,-

Lørdag den 13. mai kl 19:00 til 21:00 innbys alle medlemsbedriftene i Åkrehamn Vekst sammen med ansatte og ledsagere til sjømatbufeet med reker, blåskjell og tilbehør. Her blir det underholdning med Alfseike og Stølås, allsang, kåseri og programmet blir ledet av den ikke ukjente konferansier og Åkrabu Jarle Nilsen. Klokken 21:00 åpnes dørene og dansen begynner. Det blir Stavangerbandet Chevy som spiller opp til dans og hygge ut i de små timer(vi arbeider for å få med en kjent norsk gjesteartist).

Prisen pr. person til sjømatbufeet og dans (kl 19:00 til 02:00) er kr 290,-

Gå ikke glipp av denne unike anledningen til å treffe hyggelige mennesker og en flott vårstemningsopplevelse midt i hjertet av Åkrehamn.

Sirkusteltet vil bli reist på parkeringsplassen nord for Centrum Varehus. Teltet har en diameter på 28 meter og rommer 1000 personer.

Lørdag 13.mai blir den store handledagen i Åkrehamn før 17. mai

Hele Åkrehamn skal bugne over av gode tilbud, mye folk, ikke bare i gatene men også i butikker og varehus.

Hva kan vi så by på for fellesskapet denne dagen:

Det store sirkusteltet vil være åpent fra kl 09:00 og utover dagen. Det blir frokost kl 09:00 til 11:00.
Friluftsmøte kl 12:00 til 13:00 med Blå kors og Loftet musikken. Ungdomskoret Ichtus og barnekoret Tusenfryd fra Pinsemenigheten Salen.
Bilauksjon fra kl 13:00 til 14:00 med biler fra Åkra Bilimport
14:00 til 16:00 Familieunderholdning med konferansier Jarle Nilsen, Alvseike og Stølås, konkurranser for de unge.

I teltet og på torget vil det også bli marked med mange muligheter. Teltet er stort og det er mulig å sette opp bord og markedsvarer fra kl 09:00 og til 16:00. Vi kommer til å innby lag og foreninger og private som selger forskjellige varer fra strikketøy til keramikk og bilder for å få mangfold.

På torget vil det bli grønnsaker og forhåpentligvis et stort mangfold av varer. På torget vil det bli satt opp små markedstelt på 2x2 m og 2x3

Henvendelser til Glade maidager i Åkrehamn

Per Inge Eriksen på telefon 52 82 00 10/ 916 97 245 e-post post@akrehamn-vekst.no