Guest House, Sævelandsvik

Guest

Besøksadresse:

Guest House
Vestre Veavei 4
4275 Sævelandsvik

Telefon:

41466339

Gjestehuset ligger i Karmøy kommune ved F47 på motsatt side av Statoil stasjonen i Sævelandsvik, kun en kilometer fra Åkrehamn Sentrum. Det er lett å se fordi det står «Guest Hause» med store bokstaver på utsiden.

DSCN1592

Her er det tre rom der to av rommene kan ta inntil 4 personer og 1 rom inntil to personer. Felles bad, fullt utstyrt kjøkken og stue med TV og biljardbord. Muligheter for lån av vaskemaskin og det finnes en trampoline for barna. Terrasse, røykfrie rom

Personalet kan hjelpe deg med å organisere aktiviteter som fiske, fotturer og grilling. På stedet kan du leie båter og sykler for å utforske nærområdet.

Du finner bakerier, dagligvarebutikker og kafeer i nabolaget.
Kjøpesenteret Amfi Åkrehamn ligger 1 km fra pensjonatet. Kopervik (8km) og Skudeneshavn (16 km) ligger i nærheten og det er ca 25 km til sentrum i Haugesund. Transport til flyplass og lignende mot et pristillegg.

Vi tilbyr gratis Wi-Fi

Kostnadsfri parkering ved gjestehuset.

Priser:

Familierom (inntil 4 personer)            kr 700,- (kr 800,- fra mai måned)
Twinrom (inntil 2 personer)                kr 450,- (kr 500,- fra mai måned)

Ved lengre leie kan vi gi pristilbud.

Booking til 414 66 339

← Bransjeoversikt
mønster_nøyaktig_full mønster_nøyaktig_full mønster_nøyaktig_full mønster_nøyaktig_full mønster_nøyaktig_full appex Ginungagap_Annonse_Åkrehamn Vekst 2013 stedsanalyse byggeprosjekter miner

Medlemsweb

Logg deg på »