25 sep 2019

Invitasjon til DNB NXT Haugesund 2019

25. sep kl. 08:30-12:30

Invitasjon DNB NXT Haugesund 2019
Vi ønsker deg velkommen til høstens viktigste møteplass for investorer og gründere.

 

Sted:   Byscenen, Haraldsgata 169, 5525 Haugesund
Dato:   25. september
Tid:     08:30 -12.30, registrering fra kl. 08:00

Lunsj: 12:30

 

DNB NXT bringer sammen investorer, gründere og innovative bedrifter for matchmaking, deling, nettverking og inspirerende foredrag. På årets konferanse stiller vi spørsmålet: Hvordan bygger man god innovasjonskultur?

 

Noen av foredragsholderne du vil få høre i løpet av dagen er:

  • Trygve og Synnøve Seglem  – sitter i ledelsen av et av landets største private rederier og foretar også betydelige investeringer på andre områder. Nå forteller de om hvordan det hele startet og hva selskapet tenker om innovasjon og muligheter, bl.a. i det grønne skiftet
  • Louise Opprud Jakobsen – innovatør, hjernenørd og fremtidsforsker. Hennes foredrag, 21st Century Skills & Mindset gir et skarpt overblikk over fremtidens måte å arbeide på preget av kunstig intelligens og automatisering.
  • Tor Ivar Våge  – gründer av Apias AS som fikk investor etter å ha pitchet på DNB NXT i fjor. Han vil fortelle om starten, status nå og veien videre.
  • Yngvar Jørg Ugland – leder New Tech Lab i det nye forretningsområdet, New Business i DNB. Her får du høre om hvordan DNB vurderer partnerskap med andre selskaper og hvordan DNB jobber med innovasjon internt.

 

 

 

 

Et av høydepunktene blir pitchekonkurransen der utvalgte oppstartsselskaper får 3 minutt til å presentere sin idé og konkurrerer om en pengepremie og mulighet for nye investorer.

 

Vel møtt til en spennende dag hvor vi kobler sammen kunnskap, idéer og kapital.

 

Hilsen DNB, Validè Haugesundsregionen, Atheno og Gründerloftet

LES MER OG MELD DEG PÅ HER

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies