Bransjeoppføring for Sevtun Grendahus

Besøksadresse
Sevtun Grendahus
Vetre Karmøyveg 260
Nylandsvegen 11
4275 Sævelandsvik
Kontaktperson
Hilde Vik. Daglig Leder
Telefon
90562311
E-post
post@sevtun.no
Nettsted
http://www.sevtun.no
Facebook
https://www.facebook.com/groups/13586096428/
Instagram
https://www.instagram.com/explore/tags/sevtungrendahus/

Sevtun Grendahus – Stedet for enhver anledning,et rolig sted

Grendahuset ligger i sentrum av Sævelandsvik(Bak Statoil stasjonen) i vakre omgivelser med Tveitavatnet som nærmeste nabo.Stort friluftsområde,skjermet mot støy og larm fra trafikken.

Arrangementer etter eget ønske. Vi har faste kuvertpriser.men kan i tillegg ordne servering til alle anledninger etter avtale og Deres eget ønske,eller de kan leie lokalene og ordne med deres egen servering.

Selskapslokalet er innredet i smakfulle farger med nye moderene møbler.Lokalet rommer i full størrelse 140 gjester og videre utstyrt med eget klimaanlegg og utstyr for kurser etc..samt piano.storskjerm og prosjektor med data.dvd kopling osv.trådløst -nettverk.send sms for passord (97796186)

I tilknytning til selskapslokalet finner du trivlig vestibyle.toalettavdeling med eget handikaptoalett og romslig garderobe.

Kjøkken med eget kjølerom. Fullt utstyrt kjøkken.og alt nødvendig dekketøy.Storkomfyr.dampovn og stor oppvaskemaskin som gjør jobben på 2.5 min.Kjøkkenet har eget kjølerom som innebærer store fordeler,særlig vår og sommertid.

Andre møterom. I tilegg til selskapslokalet har vi 2 mindre rom påhenholdsvis 30 og 70m2.vi er således godt rustet til og motta ethvert arrengement.

Ta Kontakt for Informasjon.

 


← Bransjeoversikt

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies