Medlemsfordeler

Åkrehamn Vekst ble stiftet den 02.03.05 som en handel og næringsforening i Åkrehamn og nærliggende områder. Foreningen ønsker å tilrettelegge forholdene for alle handels- og næringsbedrifter i og rundt Åkrehamn.

Åkrehamn Vekst arbeider for å skape gode forhold for eksisterende næringer i Ferkingstad, Ådland, Åkrehamn, Sevland og Vedavåg. Vi ønsker også å være innovative og skape nye arbeidsplasser og virksomheter som vi mangler.

Rabattavtaler.

Vi har en rekke avtaler med leverandører som gjør at våre medlemmer får gode rabatter. Dette gjelder annonsering i ulike media, telefoni, kontorrekvisita, flyreiser, purehelp PRO med mer.
Bedriften blir presentert på nettsiden vår. I mars 2016 relanserte vi nettsidene med nytt design og nye funksjoner. Nettsiden er godt besøkt med ca 9000 sidevisninger i måneden. Den kommer høyt i søkemotorer, noe som betyr at om noen for eksempel søker et firmanavn + åkrehamn og dette firmaet er på vår nettside, kommer vår side som regel opp blant de tre første oppføringene i søkeresultatet.

Fototjeneste.

Om du ønsker det, kan vi ta bilder til bruk i firmapresentasjonen på nettsiden. I medlemskapet er tre bilder inkludert, i tillegg har vi rimelige pakker på 6 eller 12 tilleggs bilder. Disse bildene kan du også bruke på egen nettside og på Facebook.

Sosiale medier.

Vi er aktive på Facebook, Twitter og Instagram. Her synliggjøres også aktiviteter og tilbud fra våre medlemmer.

Felles-annonseringer.

Gjennom felles-annonseringer økes synligheten og dermed effekten av markedsførings-kronene.

Råd og bistand.

Vi sitter på kompetanse og erfaring som medlemmene drar nytte av, og vi kan også spille på vårt store nettverk for å kunne hente kunnskap som medlemmene våre trenger. Vi er kommunens førstelinjetjeneste for nyetablere i vårt område.

Kontaktflate/nettverk.

Ved å delta i Åkrehamn Vekst sine arrangementer har du mulighet til å utvide ditt nettverk og kontaktflate, og du kan dra nytte av den kontaktflaten vi har ved at du kan få tips om aktuelle samarbeidspartnere, aktuelle kunder etc.

Kurstilbud:

Vi tilbyr kurs til våre medlemmer i egen regi og i samarbeid med Skape og Næringsakademiet.

Markedsføring av Vestsiå.

En av hovedoppgavene våre er å markedsføre Vestsiå – Ferkingstad, Ådland, Åkrehamn, Sevland og Vedavåg.
Dette nyter alle bedriftene her godt av og vår filosofi er at om vi alle bidrar til å dra markedsførings-lasset sammen jo sterkere blir vi. Så jo flere som blir med i Åkrehamn Vekst jo sterkere muskler får vi og jo større ringvirkninger får det for den enkelte bedriften. Vi vil derfor veldig gjerne ha deg med på laget.

Handla Hima.

I samarbeid med Byen Vår Kopervik og Skudeneshavn Arena har vi utviklet konseptet Handla Hima for å motivere Karmøybuen til å handle på Karmøy. Handla Hima har egen Facebookside, begrepet vil brukes aktivt i markedsføring og det vil bli arrangert møter og seminarer for medlemmene med fokus på dette, slik at vi sammen kan utvikle konseptet.

Ta kontakt med Åkrehamn Vekst på post@akrehamn-vekst.no eller mobil 916 97 245 for mer informasjon og innmelding

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex