Bli medlem

Nyheter

Disney: Mer enn en drøm

Konsert på Karmøy kulturhus lørdag 03. juni kl 19:00

Publisert

disneu

GLADNYHET!

Disse 5 flinke damene inntar scenen på Karmøy kulturhus og fyller den med Disneyglede førstkommende lørdag kl 19:00! Og vi er så heldige som får lov til å dele en rabattkode til dere som gir hele -50% på billettprisen. (Gjelder kun ordinære billetter og ikke studentbillett)

Rabattkoden på 50% av billettprisen til konserten er: aakravekst

Link til billettsalget her

Step by step:

1.Skriv inn koden i promo-kode-boksen.

2.Velg antall billetter.

3.Trykk bestill og fortsett

4.Legg inn kontaktinfo

5.Betal

Denne konserten må du sette av tid til!

Bli med på en eneste stor Disney-bonanza hvor vi kaster et kritisk blikk på Disney-prinsessene og deres påvirkning på samfunnet. Vi byr på kjente og kjære låter fra Disney-universets tidlige dager og helt frem til i dag. Samtidig setter vi spørsmålstegn ved om stereotypiene i denne animasjonsverdenen gjenspeiler verden slik som den er. Dette blir et skikkelig stort musikal-show med mye humor, massevis av Disney og sang på skyhøyt nivå! Ta med deg en venn og kom!

Medvirkende:

Anne Birgitte Grindhaug, Andrea Rymoen, Charlotte Baasland, Ellen Lovise Nøsen, Thea Strandheim Sæther

Pianist:

Edvard Helvig

Facebook-arrangement her

Utdrag fra konserten finner du her