Bli medlem

Nyheter

Bella Nybakt et år etter nyåpning

Vi har snakket med eier Arnt Robert Aleksandersen et år etter nyåpningen. Flere nyheter er kommet oss i øret og vi ønsket å høre hva som har skjedd dette første året.

Publisert

Bella nybakt

Vi blir alltid tatt godt imot på kafeen både av betjening og denne gangen også av gjestene i lokalet. Det er helt vanlig at smilet og vennligheten kommer frem med en gang vi åpner døren.

På denne onsdagen er det komle som blir servert og den samme middagen får du også på torsdager. Arnt Robert sier at de selger mer og mer av påsmurt frokost og lunsj til arbeidsfolk som kommer innom. Skoleelever er også ofte innom oss for å kjøpe seg en matbit. Vi har ferske bakevarer hver dag fra tidlig morgen til vi stenger.

Vi har fått med oss at du har kjøpt hele bygget og da er vi nysgjerrige på hva du har tenkt på fremover. Da jeg fikk tilbudet fra tidligere eier om å overta eiendommen var det et enkelt strategisk valg å si ja det vil vi kjøpe. Her er det store muligheter for utvidelse og oppgraderinger og vi har satt oss flere mål som kan bli en realitet om et til to år frem i tid.

Fra vi åpnet og til nå har vi investert i nytt utstyr til vår bakeavdeling som har gjort at vi slipper å starte grytidlig på arbeid. Ny bakerovn og nytt heveskap gjør at vi slipper å lage deigene tidlig morgen. Heveskapet programmeres slik at deigene våre kan lages dagen før, og settes i skapet. Det blir programmert slik at de er klar til å settes i bakerovnen når vi kommer på arbeid. Nå slipper vi å ha 38 grader på i bakeriet og det spares strøm med nytt utstyr. Vi har også investert i Slushmaskin og en del andre maskiner og utstyr som gjør vår hverdag enklere, og bedrer også våre produkter.

Våre ansatte må jeg si er helt fantastiske, de er hyggelige og arbeidsomme, det er en god følelse for meg som også har en annen jobb utenom Bella Nybakt sier Arnt Robert. Våre produkter er anerkjent langt utover Åkrehamn og vi kan nevne våre kaker Mokka, Dronning, Marsipan, Fløte og Krokankake som sammen med våre utsøkte smørbrød er bestillings varer. Vi har også en del glutenfrie produkter og kan nevne at vår populære Mokkakake er glutenfri.

I andre og tredje etasje er det leiligheter og det kommer godt med etter at vi nå har kjøpt hele eiendommen. Vi ser lyst på fremtiden og ser at salget går opp for hver måned. Vi har en spennende tid fremover og vi gleder oss til å komme i gang med våre investeringer de neste årene.