Bli medlem

Nyheter

Webstep Haugalandet med eget kontor i Åkrehamn

I Stongsvingen 77 i Åkrehamn er det nå flere bedrifter som har etablert seg etter at Vest Kontakt var den første bedriften som flyttet inn. Eurojuris, Susteni og Webstep er de siste som har etablert seg i bygget. Flere bedrifter er på vei i dette ny moderne bygget som har næringsvirksomhet i de to første etasjene og kontorer i tredje etasje.

Publisert

IMG_9580

Vi har snakket med Webstep ved avdelingsdirektør Thore Tollevik som tar oss med til de tre ansatte som sitter her midt på Karmøy. Andre, Atle og Arnt Ove bor alle på Karmøy og siden de stort sett arbeider på nett og Teams med kundene er det veldig greit å ha arbeidsplassen nær bostedet. De er tilfredse med at flere har flyttet inn her slik at det blir et godt sosialt arbeidsmiljø med flere spennende bedrifter.

Utsikten mot storhavet er fascinerende og Thore og jeg setter oss ned og ser utover det skummende havet der bølgene spruter hvit sjø når de treffer holmer og skjær. Jeg har skumlest gjennom nettsiden til Webstep, men ønsker at Thore forklarer enkelt hva de driver med.

Vi har mange dyktige IT-konsulenter med lang erfaring, som bistår våre kunder med eksperthjelp i deres digitaliseringsprosjekter. Det kan være å bygge et nytt system for å ta over for manuelle arbeidsprosesser, få eksisterende systemer til å snakke sammen eller bidra i våre kunders utviklingsteam med en eller annen spesialkompetanse de har behov for.

IMG_9573
Fra venstre: Andre Haugen, Thore Tollevik, Atle Smevær og Arnt Ove Gregersen

Stordata og maskinlæring er også digitaliseringsoppgaver vi har kompetanse på. Med komplekse algoritmer kan vi for eksempel predikere fremtidig etterspørsel etter visse produkter. Eller vi kan bygge flotte visuelle fremstillinger av dine data på kryss av alle system.  

Et annet felt vi er gode på er UX (User Experience), dette handler om å prate med brukerne som faktisk skal benytte systemet / appen, før den bygges, for deretter å designe produktet på en måte som gir en perfekt brukeropplevelse.

Vi jobber med flere lokale kunder her på Haugalandet som for eksempel Haugaland Kraft og Seam, i tillegg til at vi også bistår større nasjonale kunder som Equinor, DNB, SR-Bank.

Webstep ble startet i Bergen i år 2000 og har nå vokst til flere av de største byene i Norge og Sverige. I 2017 ble vi notert på Oslo Børs. 

Vår avdeling på Haugalandet består av 11 ansatte, med kontorer i Haugesund og nå Åkrehamn. 

IMG_9562-1
Her er gjengen samlet på kontoret

Det er mye spennende som foregår i regionen vår og store prosjekter er i planfasen, vi er klar til å bidra med vår kompetanse. Det er stadig behov for flere konsulenter i vår bedrift, så her er det bare til å ta kontakt med oss så kan vi ta et møte sier Thore til slutt.

Link til webstep