Bli medlem

Nyheter

Hvordan går det i Vest Kontakt etter flytting til nybygg i Stongsvingen

Bedriften flyttet til nye lokaler i Stongsvingen 77 i mai 2021 og vi har tatt turen for å høre med daglig leder Magnus Dahle hvordan det står til nå i 2023.

Publisert

IMG_9575

Her er det lysere og triveligere enn i våre gamle lokaler, og selv om vi ikke har så stort lager her har vi fått det skikkelig fint. Vi har laget det spissere mer strømlinjeformet og vi har et mye større ute lager nå. Det er store garasjeporter, enkelt for store biler å komme til når de skal levere eller hente varer hos oss.
Vi har store fine kontorlokaler og trivselen på jobb med den flotte utsikten til havet er helt topp.

Vi er nå to ansatte og trenger vi folk til våre prosjekter låner vi av søsterbedriften Saga Subsea. Vi har stadig større prosjekter og har da behov for mekanikere som kan hjelpe oss med prosjekter onshore og offshore.
Vi har stadig en butikkdel og det er mulig å kjøpe produkter av oss enten privat eller som bedrift.

Vet Kontakt har vært i drift siden 1986 og driver med produksjon og salg av høytrykkvaskere og vaske-anlegg for industrien. De produserer også rengjøringsmidler for proff og privatmarked.

Omsetningen har tatt seg opp i 2022 og vi fikk en veldig god vekst gjennom året. Dette lover bra for fortsettelsen i 2023.

IMG_9575
Daglig leder Magnus Dahle