Bli medlem

Nyheter

Bertelsen & Garpestad bygger nye veier i Åkrehamn Sentrum

Arbeidet med bygging av nye veier i sentrum av Åkrehamn er kommet godt i gang

Publisert

akra1

Arbeidet i Åkra sentrum omfatter bygging av ny rundkjøring, ny vei mellom sentrum og Tostemvegen. Samlet veilengde inkludert alle sideveier er rundt 1,5 kilometer.

I tillegg blir dagens kryss i sentrum bygd om til rundkjøringer. Mellom rundkjøringen i Åkra sentrum og Tostemvegen ved Årsvollåna skal entreprenøren bygge ny lokalvei med ny rundkjøring for å koble sammen tilførselsveiene og tilkomsten til Coop-tomta. I tillegg blir Engveien forlenget og koblet til den nye lokalveien.

Etter en god måneds arbeid er entreprenøren kommet godt i gang med veien fra Tostemvegen til Klæhaugvegen. All jord er gravd opp, det skytes og graves for å gjøre denne strekningen klar før de går videre til den nye rundkjøringen.