Bli medlem

Nyheter

Haggens åpner ny butikk!

Haggens åpner ny butikk på Amfisenteret torsdag 23. februar. Torsdag 22. februar blir det Pre-opening kl 19:00-22.00 med avduking av den nye butikken, servering av kanapéer og alkoholfrie bobler.

Publisert

Amfi_4-1

Hagbart Jakobsen startet klesbutikken Haggens på Amfisenteret i 2000 etter at en kompis drev en dame og herrebutikk på senteret som skulle legges ned. Da fikk han tilbudet om han ønsket å kjøpe opp butikken. Hagbart var på denne tiden lærer og jobbet litt på ettermiddagen i klesbutikken til kompisen da han fikk spørsmålet om han ville overta. Det ble litt sånn ¨learning by doing¨ forteller Hagbart som når har drevet Haggens i 23 år.

Navnet Haggens kommer fra en litt morsom historie, Hagbart var en aktiv fotballspiller i ungdommen og han ble alltid kaldt for Haggen ute på banen, så når han luftet ideen om hva butikken skulle hete fikk han et tips om å legge på en s i kallenavnet så da ble det rett å slett Haggens.

Hagbart forteller at butikken har hatt en god og jevn styring de siste 10 årene. Til tross for pandemi og dårlige tider har pandemien for Haggens vært overraskende gode år. Våren 2021 var butikken stengt så det var selvfølgelig en liten nedgang men høsten dette året var veldig bra. Den gode flyten har fortsatt for Haggens og året 2022 ble et ekstremt bra år og spesielt i desember så vi har startet det nye året bra forteller Hagbart.

Kundene kommer helt fra Stavanger og Bergen for å handle, det er veldig stas sier Hagbart. Flere av kundene har familie eller hytte her så hver gang de er på besøk kommer de alltid innom for å handle i butikken. Kundene kommer også kjørende fra Haugesund, Sveio, Tysvær og Bokn noe vi setter stor pris på. Det er nesten for godt til å være sant! Vi er svært opptatt av at hele kundeopplevelsen skal være god, det handler ikke bare om å få solgt klær men å gi god service og en god handleopplevelse for kundene. Jeg har også hatt med meg gode ansatte gjennom mine 23 år som butikkeier forteller Hagbart. Hidle Gunn har vært ansatt hos meg i en 50% stilling helt fra jeg startet opp og jobber her fremdeles, noe som betyr at de ansatte trives på jobb som er helt avgjørende for å kunne drive butikk.

Det vil bli nyåpning av den nye butikken i de gamle Maxelle lokalet torsdag 23. februar kl 10:00 men det vil bli en Pre-opening onsdag 22. februar kl 19:00-22:00. Da blir det avduking av den nye butikken, lett servering med kanapeer og alkoholfrie bobler. Alle er hjertelig velkommen denne kvelden og vi gleder oss enormt til å vise frem den nye flotte butikken. Det blir mye av de samme merkene som allerede er i butikken men håper på å få inn litt nye innslag av merker allerede til nyåpningen.

Planen var egentlig ikke å flytte forteller Hagbart da han er veldig fornøyd lokalet han har i dag og for kun 2,5 år siden så pusset han opp hele butikken. Men etter at han fikk tilbudet om han kunne tenke seg å flytte over i nytt lokalet av eieren av senteret kunne han ikke si nei til denne muligheten. Dette lokale ligger midt i hjerte av senteret med store flotte vinduer så vi håper at kundene får et flott syn som møter dem når de kommer inn på senteret.

Velkommen til en hyggelig handel hos Haggens!