Bli medlem

Nyheter

Molo til Molo løp 17.september

Vi fortsetter med Molo til Molo løp, dette året også med barneløp og ruslemolo

Publisert

IMG_6929

SKOI trening og helse i samarbeid med Åkrehamn Vekst arrangerer Molo til Molo fra Ferkingstad til Åkrehamn. Dette året blir det et eget barneløp som starter ved Åkrehamn Trålbøteri med målgang på Mortholmen. Alle som deltar i barneløpet får medalje. Det vil også være en ruslemolo fra Ferkingstad til Mortholmen. SETT ALLEREDE NÅ AV DAGEN TIL MOLO TIL MOLO

Praktisk informasjonDato:
​Lørdag 17. september. Ferkingstadmoloen.

Program:
Kl. 12:30: Rusle molo til molo. Start ved Ferkingstadmoloen. 
Kl. 12:35: Felles oppvarming ved Ferkingstadmoloen. 
Kl. 13:00: Mosjonsløp molo til molo. Start ved Ferkingstadmoloen. 
Kl. 14:00: Barneløp. Start ved Åkrehamn Trålbøteri. 

Startnummer, påmelding, tidtaking og resultater:
For mosjonsløpet vil vi for første gang benytte EQ timing for startnummer, påmelding, tidtaking og resultatliste. For "Rusle molo til molo" og "Barneløpet" vil påmelding administreres gjennom SKOI trening og helse.

​Påmelding åpner:
Påmelding kommer.

Påmeldingsfrist:
Torsdag 15. september kl. 19:30. 

Deltakeravgift rusle molo til molo (uten tidtaking):
Påmelding hos SKOI trening og helse (Åkra eller Kopervik) i resepsjonen eller via e-post til merete@skoi.no eller mobil 90526487.  Betaling gjøres via VIPPS. 


Deltakeravgift mosjonsløp 
molo til molo (med tidtaking):
Elektronisk påmelding via EQ Timing påmeldingssystem som er basert på at man mottar faktura ved påmelding, og betaler fakturaen i nettbanken på samme måte som andre fakturaer.  

Lisens til NFIF er ikke inkludert i deltakeravgift.

Deltakeravgift barneløp (uten tidtaking):
Påmelding hos SKOI trening og helse (Åkra eller Kopervik) i resepsjonen eller via e-post til merete@skoi.no eller mobil 90526487. Betaling gjøres via VIPPS. 

Henting av startnummer:
Henting av startnummer på SKOI trening og helse (Åkra).


Etteranmeldelse:
Påmelding etter torsdag 15. september kl. 19:30. Etteranmeldelse koster 300 kr pr. deltager. Ved etteranmeldelse hentes startnummer på SKOI trening og helse fredag 16. september fra kl. 16:00 – 18:00 eller ved Ferkingstadmoloen løpsdagen fra kl. 11:30 - 12:20.

SKOI trening og helse:
Påmelding og henting av startnummer. 

Ferkingstadmoloen:
Løpsstart og felles oppvarming. Registrering, påmelding og henting av startnummer for etteranmeldte løpere løpsdagen. 

Mortholmen:
Målgang og premiering. Salg av kaffe og kioskvarer. Forventet målgang etter 13:20. 

Alle som deltar får en drikkeflaske.

Trygghet og sikkerhet ved barneløp: Det oppfordres at publikum og deltagere blir med og støtter opp om barneløpet som går fra Åkrehamn Trålbøteri til Mortholmen. Det vil bidra til økt sikkerhet langs moloen og motivere barna inn til mål.  
​​
Premiering:
Premier sponset av Sporten Åkra.


Transport:
SKOI kan transportere bagger og eiendeler fra Ferkingstad til Mortholmen for de som har behov for det. 

Servering: 
Servering/salg på Mortholmen ved målgang.

Løype: 
Det er laget løype og segmenter i treningsapplikasjonen Strava. På løypekartet under kan man kun se segmentet for hele løypen, men det er også laget segmenter for hver kilometer som vil komme opp på  aktiviteten i appen for de som bruker Strava.

Om Molo til molo
Molo til molo er et mosjonsløp på 6,8 km i lett terreng langs sjøen fra molo på Ferkingstad til molo på Mortholmen. Underlaget er en kombinasjon av grus, sand, asfalt og sti. 

Løypen starter på moloen på Ferkingstad. Værforhold vil avgjøre om det blir start ute på på molo eller trukket inn som vist på løypekart. Løypesegmentet på Strava begynner først når vi har kommet av moloen. Dette gjør vi for å sikre at alle som registrerer og logger løpet på Strava får kreditert "offisiell" sluttid, uavhengig av hvor på moloen starten blir satt.

Løypen følger Søre Ferkingstadvei ut fra molo og videre inn på Stavavegen. Løypen fortsetter langs stien mellom Stavavegen og Nordre Liknesvei.  Deretter går løypen ned til Åkrasanden via Liknesstien. Langs Åkrasanden følges stien helt frem til Solkollen barnehage og fortsetter langs den nye stien frem til Dekkmann Åkrehamn. 

Fra Dekkmann Åkrehamn følger man Stongsvingen nedover mot (vestover) havnebassenget og de nye leilighetene. Her kan man også se målområdet på Mortholmen mot vest. 

Fra Stongsvingen løper man inn på Stongvegen og følger den frem til vi tar av til venstre (vestover) ned Sjøenvegen som vi følger hele veien ned til RTS og gjennom smuget til Stiftelsen Blå Kors og inn på Strandavegen.

Deretter løper vi langs Strandavegen ned til kaien på Åkra og inn på Øyavegen som forsetter til Holmavegen, rundt Varholmen og oppløpet langs moloen på Mortholmen.  

​​Arrangementet arrangeres av SKOI trening og helse i samarbeid med Åkrehamn Vekst.