Bli medlem

Nyheter

Tre dagers leder seminar for unge mennesker RYLA

Publisert

RYLA-Button-REV22-2015-1-

RYLA er et Rotary kurs for unge ledere. Har dere aktuelle kandidater mellom 19-27 år kan dere melde kandidater inn til leder i Karmøy Vest Rotary Klubb, Tove Lise Johannessen epost: tovelise@akraelektriske.no (Ikke send søknad direkte til RYLA, den må først godkjennes i Karmøy Vest Rotary Klubb)
Dere finner informasjon om kurset som dekkes av Karmøy Vest Rotary Klubb.
Det er flere fra Karmøy som tidligere har fått stort utbytte av dette lederseminaret, så her er en god mulighet for ledertrening.

RYLA er et tre-dagers seminar med fokus på egenutvikling for unge mennesker som ønsker å bli ledere eller fortsette å utvikle seg som leder. Målet for seminaret er fremme personlig vekst gjennom det å få innsikt i egen person og forholde seg til, samarbeide med og lede andre. RYLA Vest er et felles lederseminar for aktuelle deltagere på Vestlandet, og arrangeres av Torgalmenningen Rotary Klubb.

Ved hjelp av teori, gruppeøvelser, diskusjon og refleksjon får deltagerne fokus på hvordan de påvirker andre og andre påvirker dem. Gjennom diskusjon med erfarne bedriftsledere i gruppearbeid og paneldebatt, får deltagerne belyst aktuelle problemstillinger og spørsmål.

Seminaret gjennomføres i en inkluderende atmosfære hvor deltagere i alderen 19-27 år fra forskjellige miljøer og bakgrunn kan lære av hverandre og få nyttige impulser og kontakter.

Informasjon om RYLA Vest – Lederseminar for unge

RYLA