Bli medlem

Nyheter

Veldes Malerservice, en institusjon i malerfaget

Veldes Malerservice ble grunnlagt i 1976 av Bjarne Velde og sønnen Jan Erik Lima Velde. I starten hadde de både butikk, der kona til Jan Erik regjerte, mens far og sønn Velde drev selve håndverksdelen. Etter hvert har Veldes Malerservice utvidet med flere fagfolk og flere i familien ble med i det som vi i dag kan kalle en solid familiebedrift.

Publisert

Velden_1

Fra den spede begynnelsen i 1976 er bedriften blitt større og ikke minst fått en solid erfaring både i butikk og håndverksdelen. Før pandemien hadde de tre butikker, Kopervik, Veavågen og Åkrehamn. De tok et valg der de ønsket å etablere seg midt på Karmøy og da muligheten bød seg, kjøpte de eget lokale midt i Veakrossen. Etter hvert ble de to andre butikkene lagt ned og alt foregår nå fra våre flotte lokaler i Veakrossen.
I dag er det andre generasjon med Jan Erik Lima Velde som er daglig leder, hans datter Ingunn Elise Velde og svigersønn Trond Inge Kristiansen som styrer butikk og håndverk. ÅV har tatt en prat med dem om videre satsing fremover.

Vi er i dag 7 ansatte i butikk, 1 på kontoret og 4 håndverkere. Vi satser hovedsakelig på det private markedet, i tillegg til rammeavtale med Karmøy Kommune. Våre håndverkere har lang og god erfaring og utfører alt fra tapetsering, maling, teppe legging, gulvbelegg og ikke minst våtromsarbeid der vi har god fagkunnskap og alle papirene i orden.

Butikkansatte og fagarbeidere kurser seg årlig på nye ting enten det er i butikk eller som håndverker. Ingunn Elise sier at hos oss får du gratis fargehjelp fra våre kunnskapsrike ansatte. Vi har også faste lavpriser på våre produkter og er konkurransedyktige på pris. Vi har gjennom mange år satset på Butinox sine som er kvalitetsprodukter vi har kjempegode erfaringer med. Vi har selvsagt også andre produkter innen maling og lakk, samt stort utvalg i tapet, tepper og gulvbelegg sammen med utvalg i løse matter, løpere og tepper. Vi har kvalitetsproduktene kundene trenger.

Til høsten starter vi en helt ny tjeneste hos oss med utvidet fargehjelp. Vi har to ansatte som nå skolerer seg til interiørdesignere. Vi kan da på best mulig måte hjelpe våre kunder med fargesetting, råd og forslag. Vi kan komme hjem til kundene eller gi hjelpen i vår butikk. Vi utfører også i deg en del av denne tjenesten i vår butikk, men i høst blir det en enda større satsing på interiør og fargehjelp til kundene.

Når vi er ferdige med vårt intervju går vi en runde i butikken og ser det store utvalget i en romslig stor butikk, imponerende. Ja hos oss får du både god service, fagkunnskap i butikk og vi kan gjøre jobben kvalitetsmessig ute hos kunden sier Jan Erik da vi avslutter.