Bli medlem

Nyheter

Solid Åkrehamn

Publisert

258744918_1234053547076895_8713288865843170646_n
Vi tok en prat med Caroline Stavang som er butikksjef hos Solid Åkrehamn. Hun startet hos solid i en 20% stilling men i sommer fikk hun tilbudet om hun ønsket å bli butikksjef, noen som hun ikke har angret på siden. Rett etter hun overtok rollen som butikksjef ansatte hun et helt nytt team og pusset opp hele butikken. Caroline forteller at oppussingen av butikken har vært veldig positivt, det har ført til økt omsetning, positiv respons fra kundene som har satt pris på en mer åpen og ryddigere butikk. En dag ringte sjefen i Danmark til Caroline og fortalte at de hadde solgt så mye en mandag at de var best i Norge! Noe som er veldig stas. Nå mot jul er en travel sesong i butikkbransjen, Solid har solgt mye dresser nå mot jul og etter at Norge begynte å åpne opp igjen. Velkommen innom Solid Åkrehamn for en hyggelig julehandel :)