Åkrehamn Sport Massage har åpnet dørene på siden av Hair i Krossen

21. oktober 2021

Åkrehamn Sport Massage har åpent mandag til lørdag fra kl 10-18. Innehaver Napasorn Prasert har tidligere drevet denne bedriften på Jørpeland, men siden hun nå flyttet til Åkrehamn var det naturlig for henne å åpne massasje bedriften sin her. Lokalene ligger ved siden av Hair i krossen.

Hun har følgende Massasje du kan prøve: Relax Massage, Neck & Shoulder massage, Sport Massage, Gravid Massage og Foot Massage.

Timeprisen er kr 650,- men i hele oktober betaler du kun kr 299,-

Da Åkrehamn Vekst var til stede for å snakke med Napasorn var det varmt og lunt inne i lokalene og vi fikk et godt inntrykk av denne salongen, som er den andre massasje salongen som har åpnet i Åkrehamn denne høsten. Er du stiv i ben, armer, nakke eller rygg bør du kanskje prøve en time hos en av våre to massasjesalonger.

Napason har telefon 45421136 epost: alisa4861@outlook.com

Facebook: https://www.facebook.com/akrehamnsportmassage

Nettside: https://www.facebook.com/akrehamnsportmassage

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies