SKAPE Kurs høsten 2021

6. september 2021

Skape gir kompetanse og rådgivning for deg som vil starte egen bedrift i Rogaland. Skape leverer individuell rådgiving og opplæring for gründere i Rogaland i en startfase av etableringen

Webinarer & kurs for gründere i Rogaland

Vi tilbyr kurs og webinarer for gründere i Rogaland, og under finner du en oversikt over kommende kurs i september og oktober. Du finner en oversikt over alle kurs i vår kurskalender. Alle kursene er gratis for gründere i Rogaland!

Kurs høsten 2021

Er du klar for en ny kurshøst? Skape tilbyr en rekke kurs for gründere i Rogaland, og under finner du et utvalg av høstens kommende kurs:

Hvilke digitale systemer skal jeg velge? 6. september 2021

Det er mange ting en etablerer må ta stilling til: Hvilke digitale systemer har du behov for som gründer og lite selskap? …… eller har du behov for digitale systemer i det hele tatt?
Les mer…

Skape Gründer Forum, Haugesund 2021

Skape Gründer Forum er en sammenkomst der formålet er å Skape en møteplass der gründere og de gode hjelpere møtes.
Les mer…

Webinar – PowerPoint og presentasjonsteknikk, 23. september 2021

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. ​På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi jobbe litt med presentasjonsteknikk og hvordan du skal få frem budskapet på best mulig måte.
Les mer…

Webinar – Facebook for bedrift, nivå 1, 28. september 2021

En Facebook-side for din bedrift byr på mange muligheter til å nå ut til kundene dine. Lær mer om hvordan du kan opprette og bruke en Facebook-side for din bedrift i dette webinaret.
Les mer…

Webinar – LinkedIn grunnkurs, 4. oktober 2021

LinkedIn er et sosialt nettverk som brukes for å knytte kontakter og forretningsforbindelse, i hovedsak i forbindelse med jobbrelasjoner. Dette kurset er for deg som ønsker grunninnføring i bruk av LinkedIn.
Les mer…

Lage og selge online kurs og/eller tjenester, 4 oktober 2021

Dette webinaret er 2 workshoper med 5 hovedtema for at du skal komme godt i gang med planleggingen av ditt kurs eller den tjenesten du ønsker å selge på nett. Å selge på nett kan være en god forretningsmodell men det krever også mye arbeid, struktur og tålmodighet. Treffer du målgruppen kan dette være både en langsiktig kilde til inntekter og til å kunne arbeide fra hvor som helst.
Les mer…

Webinar – Facebook for bedrift, nivå 2, 5.oktober 2021

Kurset er for deg som allerede har en Facebook-side for din bedrift, men som vil lære mer om hvordan siden din kan bli bedre. Vi går gjennom diverse tilpasninger av designet på siden, samt jobber med innlegg for å skape trafikk og oppmerksomhet.
Les mer…

Webinar – Minikurs i annonsering på Facebook, 6. oktober 2021

På dette kurset vil vi gå gjennom den enkleste måten å bruke Facebook annonser for din bedrift. Kurset er for deg som er gründer og har en liten bedrift, og som allerede har en Facebook side for bedriften. På kurset vil vi gå gjennom hvordan du på en enkel måte kan benytte verktøy for å promotere din bedrift via annonser på Facebook sine plattformer.
Les mer…

Økonomikurs, 6. oktober 2021 (Haugesund)

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet og at det går opp noen lys her.
Les mer…

Webinar – Mailchimp og nyhetsbrev, 7. oktober 2021

Vil du lage flotte nyhetsbrev via e-post for din bedrift? Vil du ha en enkel måte kundene kan melde seg av og på mottak av nyhetsbrev? På dette webinaret viser vi deg hvordan i MailChimp.
Les mer…

Webinar – Jobb smart i Microsoft Teams, 18. oktober 2021

Microsoft Teams er et verktøy for enkel kommunikasjon og samhandling på tvers av grupper og enkeltpersoner. På dette webinaret viser vi hvordan du kan få best utbytte av å bruke Microsoft Teams. Kurset er beregnet på gründere i Rogaland som vil jobbe smartere med Microsoft Teams.
Les mer…

Webinar – Bli synlig på Google, 21. oktober 2021

Tiltrekk deg nye kunder med en oppføring på Google. Du kan synliggjøre din bedrift gjennom en gratis bedriftsoppføring på Google. På webinaret viser vi deg hvordan du lager din bedriftsprofil på Google, og hvordan du kan publisere innlegg, arrangementer og tilbud for din bedrift.
Les mer…

Webinar – Canva og kreative apper, 21. oktober 2021

På webinaret vil vi gå gjennom bruk av noen kreative applikasjoner du kan benytte for å lage flotte design og innlegg til bruk i sosiale medier.
Les mer…

Etablerer Introduksjonskurs, 27. oktober 2021 (Haugesund)

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer…

Du finner en oversikt over hele vår kurskalender her

Er du etablerer og trenger råd og hjelp? Kontakt oss!

Du kan kontakte oss på mobil eller mail for å lage en avtale med oss. Vi gjennomfører digital rådgivning. Kanskje underviser vi? Kanskje har vi en rådgivingstime? Kanskje holder vi foredrag? Vi svarer deg uansett så raskt som mulig! Det finnes også mye informasjon på vår webside som kan hjelpe deg i første omgang. Her finner du informasjon om hvordan du kan kontakte oss.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies