Medlem nummer 200! Laga av Tone er ny medlem i Åkrehamn Vekst

2. september 2021

Laga av Tone er vår nyeste medlem i Åkrehamn Vekst og vår medlem nummer 200!

Laga av Tone ble til i august 2019 da Tone Iren Ferkingstad gikk gravid med sitt andre barn. Hun hadde lenge lekt med tanken om å starte noe eget da hun hadde gått en stund arbeidsledig og vært hjemme med barn. Tone Iren forteller at hun alltid har vært en kreativ sjel og begynte i starten med perling av smokkesnorer, biteleker og nøkkelringer. i desember 2020 utviklet hun laga av Tone og registrerte seg som selvstendig næringsdrivende. Tone Iren gikk til innkjøp av en vinylkutter og varmpresse som nå har gjort at hun kan lage strikkenett, klær, ja alt mulig, her er det kun fantasien som setter grenser.

Avslutningsvis forteller hun at det er veldig stas å kunne tjene penger på hobbyen sin og veldig gøy å få lage personlig gaver til kunder.

Om du ønsker å bestille noe kan du sende melding på facebook, Instagram, eller ta kontakt på 90689189 dersom du ønsker å bestille noe eller ønsker å vite pris.

Sender gjerne i posten eller om du bor i nærheten av Karmøy/Haugesund så kan du hente eller får levert varen så slipper du frakt.

Det er viktig at alle produktene jeg bruker oppfyller kriteriene og godkjennelser rettet mot regelverket rundt sikkerhet. Det betyr at alle produktene jeg bruker er 100% BPA- og giftfrie, samt at de oppfyller kravene til EN71-3.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies