Karmøy Elektro nytt medlem i Åkrehamn Vekst

29. juni 2021

Karl Inge Tjoland startet Karmøy Elektro i juli for 2 år siden. Til å begynne med hadde han lager og kontor hjemme, men etter en stund fikk han en leieavtale på Austre Veaveg 150. Her er det god plass både til lager, kontor, utstilling av produkter og god parkering.

Karl Inge har lang erfaring i yrket med 20 år i Kolbeinsen og 4 år hos Caverion. Han tenkte for flere år siden at skulle han starte for seg selv, var tiden nå inne.
Karmøy Elektro har hele tiden fra starten av fått mange gode jobber, og siden jeg er alene har jeg leid inn arbeidere dersom jeg ser at denne jobben må jeg ha hjelp til. Han tenker videre at nå er tiden inne til å ansette eller ta inn en lærling.
Han har et stort nettverk etter mange år i bransjen og det er til stor hjelp meg til å få avtaler med bygg bransjen og jeg går mye på hus-installasjoner, serviceoppdrag og termografering.

Med Stolthet til faget og bruk av riktige kvalitetsprodukter, så ønsker Karmøy Elektro å bygge opp navnet slik at vi blir det naturlige førstevalget når man trenger elektriker sier Karl Inge.

Karmøy Elektro planlegger, prosjekterer og installerer etter et hvert behov. Det kan lønne seg å involvere oss i tidlig fase av et prosjekt. Vi har lang erfaring med å tilpasse og tilrettelegge for løsninger som kan spare Deg for både tid og penger.

Vi spør hvor han har mest jobb og vi får svaret at Karmøy og hjembygda Vea har de flest oppdrag, men også en del på resten av Haugalandet. Kontakt oss, vi skal sørge for at du blir fornøyd sier han til slutt.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies