Hellvik Hus Karmøy er månedens Bedrift i juli 2021

29. juni 2021

Fra venstre Torgeir og Per Håkon

Det er travle tider i bygg bransjen for tiden! Vi har i høst og vinter hatt godt salg av nye boliger, det kommer godt med etter noen år med lavere aktiviteter sier Torgeir Grindhaug. Sammen med Per Håkon Berge eier og driver de Hellvik Hus Karmøy.
Vi har satt oss godt til rette på kontoret deres i 2 etasje i Veakrossen næringsområde for å høre om det er positive nyheter å hente. Per Håkon smiler og sier at nå går det kjempebra, vi har stor aktivitet. Salget i slutten av fjoråret og i vinter har vært gode for oss. Nå har vi 14-15 hus under bygging skyter Torgeir inn.

Hellvik Hus Karmøy sitt kontor og lager i Veakrossen

Vi har så mye arbeid at det er vanskelig å få tak i arbeidere til alle prosjektene våre.
Når de videre forteller om alle prosjektene som skal i gang resten av året og ut i neste år, er det veldig fortjent at de er månedens bedrift.
De holder nå på med tegning av et helt nytt prosjekt med 10- 12 leiligheter på Årvoll i Åkrehamn, prosjektet ligger i nærheten av Grindhaug skole med kort vei til sentrum. Sevland Bynyan arkitekter holder nå på med siste innspurt på tegningen av bygget. Leilighetene er fra 110 til 140 kvm, parkering i kjeller med heis opp til leilighetene. Og vi må også trekke frem at leilighetene ligger sørvendt.

Slik kan leilighetsprosjektet på Årvoll se ut

De har også startet salg av 4 leiligheter på Vea (Skuteberg) der tre allerede er solgt med byggestart i høst. Sørbø boligfelt (ved Klippen på Vea) her er nå Teknisk plan og regulering godkjent. Her skal de bygge eneboliger og rekkehus der 1 byggetrinn vil inneholde ca 20 enheter. Til sammen har vi 70-80 enheter som kan bygges ut på feltet som vi har sammen med Trygve J. Sjøen. I Søre bydel Haugesund skal de sette opp 6 leiligheter som blir lagt ut for salg i høst.

Ellers har Hellvik Hus påbegynte boliger og klare tomter på Karmøy, Haugesund, Sveio og Tysvær.

Hellvik Hus Karmøy er litt bekymret for kostnadsutviklingen på trematerialer som det siste året har steget med 100%, og i august stiger det igjen. På toppen av det hele er det blitt vanskeligere og tar lengre tid å få trevirke til rett tid.

Vi må også ta med at Hellvik Hus på landsplan vant KTI for å ha de mest tilfredse kundene i 2020, og i 2019 kom Hellvik Hus Karmøy på 7 plass blant byggefirma i Norge.


Vi gratulerer Hellvik Hus Karmøy med den gode aktiviteten og som Månedens Bedrift blant Åkrehamn Vekst sine 190 medlemsbedrifter.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies