Friluftsrådet Vest setter opp natursteinmur og portal på Åkrasanden

29. juni 2021

 

Friluftsrådet Vest har fått støtte av Skudenes & Aakra Sparebank og bruker også av egne midler til prosjektet. Nå bygges en flott inngangsport til Åkrasanden med inngang fra parkeringsplassen ved barnehagen. Det er en flott tørrmur som bygges av Odd Helge Bø.

Leder i Friluftsrådet Vest Oddvin Øvernes sier til Åkrehamn Vekst at dette har de hatt planer om de siste årene, men først nå var midlene på plass. Prosjektet vil løfte inntrykket på Åkrasanden med denne flotte portalen som bygges. Det blir også finere og mer praktisk inngangsport til Norges fineste sandstrand. Vi har også tidligere satt opp en mindre tørrmur ved Røde Kors hus inngangen. Gjerdet skal tas bort og det skal asfalteres inn mot muren. Entreprenøren tar ferie nå og gjør muren ferdig når ferien er over. Oddvin sier til slutt at de skal opp med en teller enten ved inngangen eller på den nye stien. Bruk Åkrasanden hele året, er oppfordringen fra Friluftsrådet Vest, forresten er stupebrettet kommet på plass.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies