Xellent frisør på Sevland har pusset opp

31. mai 2021

Vi tok oss en prat med Linn Victoria som driver frisørsalongen Xellent på Sevland.

Linn Victoria forteller at de egentlig hadde planer om å pusse opp salongen i fjor men koronapandemien satt en stopper for hele oppussingen, da de ikke ønsket å prioritere dette i budsjettet da det var så mye usikkerheter rundt hvor lenge pandemien ville vare. Men Linn Victoria forteller at året 2020 ble ikke så aller verst allikevel og valgte derfor å pusser opp nå før sommeren. Etter 17. mai pleier det alltid å være litt roligere i salongen forteller hun så derfor valgte de å pusse opp nå før det tar seg opp igjen til sommeren.

Grunnen til at de valgte å pusse opp var fordi lokale begynte å bli slitt så det trengtes en liten oppgradering.

De ønsker både nye og gamle kunder hjertelig velkommen innom salongen!

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies