Ka røre seg på Åkra for tiå?

7. mai 2021

Det er fredag og været er nydelig i inngangen til helgen. Selv om det stadig er litt kaldt badevær på Åkrasanden er det noen som har badet i hele vinter.

I sentrum er Fagmøbler startet grunnarbeidet slik at de kan sette opp tre leiligheter i 2 etasjer.

Åkra Bedehus er snart ferdig med renoveringen på utsiden av bygget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knutsen Eiendom i Stongsvingen næringsområde er nå ferdig asfaltert. Her skal Vest kontakt flytte inn i løpet av sommeren, men i dette bygget er det plass til langt flere. Ønsker du å se på mulighet for å flytte inn i de flotte lokalene, ta kontakt med Jan Knutsen på 90022222

Rett øst for Amfisenteret setter Odd Hansen opp 11 leiligheter der det enda er noen ledige. God utsikt mot Tjøsvollvatnet og kort vei til Amfi senteret.

I starten av Stongsvingen bygges det stadig nye boliger med kort vei til sentrum og Åkrasandens fine stier og rekreasjonsmuligheter. Trygve Sjøen har flere boliger til salgs her og på motsatt side av veien finner vi lageret til S O Lund som er nyasfaltert. Ønsker du å snakke med Trygve Sjøen om boligprosjektet Stongtunet, ta kontakt med Petter på 98248000

 

Dekkmann i Stongtunet har stadig mye å gjøre med dekkskift

 

Kåre Dahle har til leie et nytt fint næringslokale som kan brukes til kontor og butikk. 115 kvm og du kan ringe 92205660 dersom du vil markedsføre deg og din bedrift med 12 til 13 tusen biler i døgnet som ser deg i Solmarkgården.

Skudenes & Aakra Sparebank renoverer hele sin første etasje. I juli flytter de tilbake til de nyrenoverte kontorene. De beklager at det er en del byggearbeider når kundene skal inn til dem, men lover at det blir flott når de er ferdige.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies