Bulketeknikk har flyttet til Veakrossen Næringsområde og utvider produktspekteret

26. mai 2021

Kurt Munkejord med en velfortjent kaffekopp etter at det meste er klart i sine nye lokaler

Bulketeknikk trengte større lokaler og har nå installert seg i Bleikmyrvegen 50 i Veakrossen. Eier og driver Kurt Munkejord forteller oss at han trengte større plass siden han også ønsket å utvide arbeidsområdet sitt med flere produkter og tjenester for sine kunder.

Da han startet opp var det kun med bulketeknikk og her forklarer Kurt hva det går ut på. Bulketeknikk er en lakk-fri bulkoppretting eller også kalt PDR (Paintless dent repair) PDR er en avansert teknikk som blir brukt til å reparere mindre karosseriskader/bulker uten bruk av sparkel, lakk eller andre kjemikalier. Med denne metoden vil bulker bli «massert» ut tilbake til sin opprinnelige form og bilen beholder original lakk og finish.

Nå kan Kurt også lakkere små og store skader, samt hellakkering. Lakkhallen står klar, og produktspekteret står i hyllene. Det er et toppmoderne lakkanlegg fra Standox som er kjent for sin gode kvalitet.  Den første hellakeringen er allerede fullført med godt resultat.

Bulketeknikk har nå fått godkjenning fra Statens Vegvesen slik at de kan kjøpe innløste biler og fikse dem, og at de kan komme ut på veien igjen. Bedriften har allerede avtaler med flere firma som kan levere innløste biler til dem.

Kurt har kjøpt inn flere produkter for å kunne reparere skader på biler og vi kan nevne Car-o-liner som er et kvalitetsmålesystem for skader på biler. Det står også et sveise apparat klar til å sveise plastikk og de venter inn et punkt sveiseapparat.

Vi retter større skader med Flatliner, alt utstyr til å pusse og slipe står også klar.
Vi har nå et komplett karosseri verksted og gleder oss til å ta alt i bruk. Kurt sier til slutt at åpningstidene ikke er helt klare enda, men finner du ikke en åpen dør er det bare til å kontakte meg på mobil 90950431. Vi kommer snart ut med åpningstidene på våre sider.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies